Nincs több kérdés. Bajnok lett női csapatunk!

Egy nagyon hosszú és sikeres szezon utolsó mérkőzését játszotta Szombaton Hollós Máté brigádja,ahol a tét nem más volt,mint a bajnokság 1.helyének sorsa. A lányok a tétnek megfelelően készültek és szerették volna “megkoronázni” az idei fantasztikus teljesítményük,hozzátéve,hogy még a 8 gólos vereség is bajnoki aranyat ért volna! A csapat azonban nem bízta a véletlenre, és ahogy azt már megszokhattuk tőlük,végig vezetve nagyon magabiztos győzelmet arattak.

Nemesnádudvari NKSZSE-Mizse KC 28-33 (10-19)

Veress, Rumó, Pető 7, Szobodek 1, Fekete-Németh 8, Kovács 1, Sápi 2, Varga 4, Ubornyák 1 , Dudás 1, Wunderling, Bujdosó 9, Németh, Bán. Edző: Hollós Máté

Hollós Máté:“Az utolsó fordulóra érkezve, bajnoki döntőnek felérő összecsapás várt ránk Nemesnádudvaron. Tudtuk, hogy akár egy 8 gólos vereség is “beleférhet”, de győzelmi szándékkal utaztunk, folytatván kiegyensúlyozott sorozatunkat. Szerencsére szép számú szurkolók előtt vágtunk bele a mérkőzésbe. Nagyszerű hangulatot teremtettek a hazaiak, de a minket elkísérők is kitettek magukért. Az első félidőben szépen építettük ki a kilenc gólos vezetést. Ebben óriási szerepe volt a védekezésnek. A Nádudvari fiatalok felállt falunk ellen nehezen jutottak helyzetekig, ha sikerült nekik akkor Zsu segített ki minket. Elől számítottunk a héten, hogy Kitti kifogják, gyakoroltunk rá pár dolgot az edzésen, többnyire meg is oldottuk a feladatot. A második félidő közepén már 12 góllal is vezettünk, innentől mindenki pályára került, és kivehette a részét ebből a sikerből is. Picit bosszantó hibákat azért vétettünk, de a lefújás pillanatában már ez senkit nem érdekelt. Azt gondolom megérdemelten nyertünk meg a bajnokságot. A felsőházi csapatok közül mindenkit legalább 4 találkozóból háromszor megvertünk a szezon során. Óriási fejlődésen mentünk keresztül két év alatt, amit bajnoki címmel ünnepelhetünk. Gratulálok a lányoknak, öröm velük dolgozni, és az összes csapatnak is gratulálunk az osztályban, nagyon jó és kiegyensúlyozott bajnokság volt. Mindenkinek jó pihenést kívánunk, és minden sérültnek gyors felépülést!”