Megállíthatatlanul menetelnek a lányok!

A felsőházi rájátszás 2. fordulójában csapatunk Kalocsára utazott,ahol szerették volna folytatni kitűnő sorozatukat. A vendéglátókat az alapszakasz során sikerült mindkétszer legyőznünk,így joggal reménykedtünk a hasonló eredményes szereplésben. A találkozóról ezúttal is Hollós Máté számol be és értékel nekünk.

“A mérkőzés elején próbáltuk meglepni a Kalocsát, támadásban 7 mezőnyjátékossal próbálkozott csapatunk. Ez olyan jól sikerült, hogy üres kapus gólt nem tudott szerezni a hazai csapat, mi pedig megtaláltuk a réseket az vendéglátók hatosfalán. 7-3as vezetésünk után visszaálltunk a szokványos felálláshoz. Kapuban Rumó remekelt, ehhez természetesen kellett a jól működő nyitottunk,így a félidőre 14-9el mentünk pihenni. Második félidőben sem változott a játék képe, támadásban taktikusan, ziccerig játszva 24-11re is vezettünk. Ahogy picit fáradni kezdtünk, ellenfelünk egy utolsó rohammal próbált felzárkózni, de magabiztos győzelmünk nem forgott veszélyben. Óriási dicséret jár mindenkinek. Ezt a mérkőzést úgy hozták le, ahogy álmomban sem gondoltam volna. Örülök, hogy sikerült megvalósítani azt amit beterveztünk. Jó helyről várjuk a folytatást, szeretnénk tovább vinni ezt a formánkat!”

Szombaton 18:00-kor folytatás hazai pályán,a Nemesnádudvar lesz az ellenfél!

Kalocsai KC-Mizse KC 23-32 (9-14)

Veress, Rumó, Wunderling 8, Pető 4, Szobodek 3, Fekete-Németh 10, Kovács 4 , Sápi 1, Varga , Ubornyák 1, Dudás , Horváth , Bujdosó 1. Edző: Hollós Máté