Már nem a mi kezünkben van a sorsunk.

Vasárnap férfi csapatunk Szegedre utazott a pontszerzés reményében,hisz ez egy elengedhetetlen tényező lett volna az NB1/B-s tagság megőrzéséhez. A találkozó előtt már biztos ezüstérmes szegedi fiatalok azonban magukhoz ragadták a kezdeményezést és 4-0-ra húztak el már az első percekben. Sikerült ugyan felzárkóznunk 7-5-re,majd később 12-11-re is,ám a félidő végét nagyon elrontottuk,így 19-14-el vonultunk pihenőre.

A második félidő viszont rémálomszerűen alakult,esélyünk sem volt a felzárkózásra,sőt a hazaiak csak tovább növelték előnyük. A találkozó végén sikerült kicsit kozmetikáznunk az eredményen,így alakult ki a 34-25-ös végeredmény. Ezzel lejátszotta utolsó alapszakaszbeli mérkőzését Avar György legénysége,amely ugyan még a bent maradást jelentő 9. helyen “tanyázik”,azonban a 10. Vecsés – egy mérkőzéssel kevesebbet játszva- még megelőzheti csapatunk.

Optimum-Solar Békési FKC–Mizse KC 34–25 (19–14)
Rózsavölgyi – Vancsics 2, Benke 4, Petrik-Varga 5, Bujdosó 4, Scheuring 5, Horváth . Csere: Gál – Tóth , Bán 1, Vujasin, Kiss , Hollós 4, Imregi , Soltész . Vezetőedző: Avar György.