Már csak egy lépés maradt!

Női felnőtt csapatunk felsőházi küzdelmeinek utolsó lépcsőfokaihoz érkeztek. Két ellenfél várt még a lányokra,sorrendben a Kalocsa illetve a Nádudvar csapatai. Az utolsó hazai mérkőzésükön,tehát egy esetleges győzelemmel karnyújtásnyira kerül a bajnoki cím!

Nem is kezdhetett volna bajnokesélyeshez méltóbban csapatunk,hisz egy-két megingást kivéve esélyt sem adtak a kalocsaiaknak. Félelmetes dominancia uralkodott a pályán, és már az első félidőben 8 gólos vezetést tudhattak magukénak a lányok. A második játékrészben sem változott sokat a játék képe, Hollós Máté mindenkinek tudott játékperceket biztosítani! A vége nagyon magabiztos 31-20-as sikert hozott.

Nemesnádudvaron fejezi be tehát a szezont csapatunk,ahol még a bizonyos gólszámú vereség is bajnoki címet érne. Szeretnénk még egyszer kiemelni,hogy van lehetőség a lányokkal tartani és szurkolni nekik! Legyünk minél többen,hisz ez a csapat nagyon megérdemli, mert egész évben elképesztő teljesítményt nyújtottak.

Miklós KC-Mizse KC 28-27 (13-13)

Veress, Rumó, Pető 5, Szobodek 3, Fekete-Németh 5, Kovács 3, Sápi 5, Varga , Ubornyák 1 , Dudás 1, Horváth 4, Bujdosó 4, Németh . Edző: Hollós Máté

Hollós Máté: “Fontos összecsapásra készültünk. A mérkőzés előtt két lépés választott el minket a bajnoki címig. Talán nem is eljutni idáig, inkább belépni a kapunk nehezebb. Sajnos a Kalocsa sem a legjobb kerettel vágott neki ennek a mérkőzésnek , ahogy nekünk is nélkülözni kell még mindig meghatározó sérült játékosainkat. Az első félidő elején felváltva estek a gólok, majd össze állt ismét a védekezés, ezáltal lerohanásból, könnyű gólokból elléptünk ellenfelünktől. Örülök, hogy mindenkinek tudtam játéklehetőséget biztosítani. Egy lépést megtettünk, jöhet az utolsó Nádudvaron, ahol reményeink szerint tudunk ünnepelni.”