Magabiztos sikerrel maradtunk versenyben

Nagyon fontos mérkőzést játszott férfi csapatunk a mögöttünk hagyott hétvégén. Ellenfelünk a Balassagyarmat hasonló helyzetből várta a találkozót,mint csapatunk,hisz elképesztő fontos volt a két pont az “életben maradás” szempontjából.

Ennek megfelelően kezdődött a találkozó,az első 15 percig fej-fej mellett haladtak a csapatok,majd 7-7-nél még egy fokozattal feljebb kapcsoltunk,így 10 perccel később 7 gólos előnyt alakítottunk ki,ami majdnem kitartott a félidőig,mindössze 1 gólt tudott faragni az ellenfél. 18-12-vel vonultunk pihenőre.

A második félidő,azonban a vendég csapatnak sikerült jobban,legalábbis a kezdés és egészen a 44. percig nem is nagyon volt válaszunk,ezzel egy gólra felzárkóztak a gyarmatiak. Időkérés után sikerült aztán helyre tenni a fejeket,29-24-nél már megnyugtató előny birtokában voltunk. A végére sikerült több szép gólt okoznunk,a vége 36-29-es mizsei siker.

Maradt azonban még egy nagyon fontos feladat,hisz Szegedről pontot-pontokat sikerülne szerezünk,az szinte biztos osztályozós helyet érne!

Mizse KC–Balassagyarmati Kábel SE 36–29 (18–12)
Rózsavölgyi – Vancsics 9, Benke 3, Petrik-Varga 4, Bujdosó 8, Scheuring 1, Horváth 1. Csere: Gál – Tóth , Bán , Vujasin, Kiss 7, Hollós 1, Imregi ,Polyák 2. Vezetőedző: Avar György.

Avar György:A második félidőben volt egy hullámvölgyünk, amibe belekapaszkodott a Balassagyarmat és meg tudott közelíteni minket.De összességében a mérkőzést mi uraltuk, és a mi akaratunk tudott érvényesülni a meccs nagy részében. Legközelebb, az utolsó fordulóban a Szeged U22-es csapata ellen játszunk, megpróbálunk idegenben győzni.

Forrás: Baon