BRAVÚROS PONTSZERZÉS A MEZŐKÖVESDI OROSZLÁNBARLANGBAN

Elrajtolt a 2017/18. évi NB-I/B-s kézilabda bajnokság, s mindjárt egy bravúros, meglepetés eredménnyel rukkolt ki a MIZSE KC csapata.
MEZŐKÖVESDI KC – MIZSE KC 26-26 (14-14)
Mezőkövesd, 600 néző. Vezette:Rontó- Szanyi.
Mizse KC. Lengyel – Drabant 3, Benke 9, Tamás 4, Szajbert 2, Ács 6, Bán 1.
Csere: Podoba (k), Istvanovszki (k)- Scheuring 1, Takács, Szórád, Nyitrai, Almási,
Veszelszki.
Edző: Avar György
Kiállítás: 10 ill. 8 perc.
7m-es: 5/3 ill. 2/1.
A papírforma szerint nem sok esélye volt csapatunknak a tíz évi NB-I-es szereplés után kieső mezőkövesdiek ellen, de sikerült rácáfolni erre.Bár a hazaiak szereztek vezetést, de jól tartottuk magunkat.Közel tíz percnyi játék után 3-3 volt az eredmény, úgy, hogy Lengyel már a második hazai büntetőt ártalmatlanította. A hazaiaknak nem ízlett a csapatunk nyitott védekezése, s a 12. percre már 3-7 volt az állás! A hazaiak mindent megtettek az eredmény megfordításáért, de remekül tartottuk négy gólos előnyünket egészen a 26. percig (10-14). Sajnos a félidő hajrájában elkövetett néhány egyéni hiba miatt megtorpantunk, a hazaiak könyörtelenül kihasználták hibáinkat, s a szünetre már döntetlen állással vonultak el a csapatok.
Szünet után mindenki arra számított, hogy a kövesdiek érvényesítik a papírformát, s átgázolnak csapatunkon. Szerencsére játékosaink nem így gondolták, és két gólos előnyt harcoltunk ki, pedig még büntetőt is hibáztunk a II. félidő elején.A hazai publikum (úgy 600-an), űzte, hajtotta csapatát, akik ki is egyenlítették az állást. Ezután három mizsei gól következett, amivel kissé sikerült lehűteni a kövesdi “B-közepet” de még messze volt a vége. Gigászi küzdelem folyt a pályán, s a hazai erőfeszítéseknek köszönhetően az ötvenedik percre ismét egalizálták az eredményt (22-22).Tombolt a közönség, s bár ismét vezetést szereztünk, fáradni látszott csapatunk. A hazaiak hosszú idő után át is vették a vezetést, sőt az 57. percben már 25-23-ra növelték előnyüket! Eldőlni látszott a két pont sorsa, de Benkéék ezt másképp gondolták: utolsó erőtartalékaikat is mozgósították,és remek hajrával, a sírból hozták vissza az egyik pontot!
Avar György: Rendkívül örülünk a bravúros pontszerzésnek, ugyanakkor bosszantó
egyéni hibákkal mindig magunkra húztuk ellenfelünket.Igaz, hogy a
végén a hazaiak is megtették ezt a szívességet nekünk, így igazságos
döntetlen született, ami számunkra nagyon-nagyon értékes!

BEFEJEZŐDÖTT A 2016/17.ÉVI NB/I-B-S KÉZILABDA BAJNOKSÁG

Sajnos vereséggel búcsúzott csapatunk a befejeződött bajnoki idénytől. Az Ózdi KC ellen hatalmas csatában, a végjátékban kaptunk ki.
MIZSE KC – ÓZDI KC 24-26 (14-11)
Lajosmizse, 150 néző. Vezette: Tomecskó-Hunyadi – Unyatinszki.
MKC: Lengyel – Takács 3(1/1), Tamás 3, Benke 6, Szajbert 3,Megyeri 2, Bán 2.
Csere: Istvanovszki (k)- Nagy (k)- Drabant 3,Scheuring 2,Duzsi, Talmácsi,
Veszelszki, Nyitrai.
Edző: Avar György
Kiállítás: 10 perc ill. 2 perc.
7-m-es: 1/1 ill. 7/5.
Mindkét csapat nagy elánnal kezdte a mérkőzést, melyen csapatunk szerezte meg a vezetést, majd egyenlítettek a vendégek.Így ment ez tíz percig (4-4), ám ekkor ritmust váltottunk, gyors három góllal 7-4-re megléptünk.A következő tíz percben ismét váltakozva estek a gólok, majd az ózdiak a 25.percre felzárkóztak egy gólra (12-11). A félidő hajrája azonban a miénk volt, két gólt szerezve, biztató, három fóros előnnyel zártuk a félidőt.
Sajnos a második félidőt a vendégek kezdték jobban, öt perc alatt ledolgozták hátrányukat (16-16), sőt hét perc elteltével – a mérkőzés folyamán először – a vezetést is átvették (19-20). Ekkor még sikerült a vezetést két találat után vissza venni, de az 51. percig fej- fej mellett haladtak a csapatok (23-23). Óriási küzdelem folyt a pályán, négy percnyi gólcsenddel, amit sajnos az 55. percben az ózdiak törtek meg, s az 58. percig még kettőt berámoltak, amivel három gólos előnyre tettek szert. Az utolsó két-három percben csapatunk még mindent meg tett az egyenlítésért, de egyéni hibák miatt már csak szépítésre futotta.
Avar György: Sajnos ezzel a vereséggel mások kezébe adtuk a sorsunkat.
Küzdöttünk becsülettel, de egyéni hibák és a rutintalanságunk miatt a végjátékban alulmaradtunk, s ezáltal a kitűzött célunkat, a 9. helyet sem tudtuk elérni.
Mivel a tudósítás elkészítésekor ismertté vált a Pick Szeged U-23 – Törökszentmiklósi Székács KE mérkőzés eredménye , ami 28-28 lett,eldőlt,
hogy csapatunk a 10. helyen végzett, így két helyet előre léptünk a tavalyi 12.
helyhez képest.
Junior mérkőzés: Mizse KC – Ózdi KC 34-35 (17-16)
Ld:Soltész 8, Veszelszki- Homoki-Gazsik 5-5.

TISZTES HELYTÁLLÁS A BAJNOK FTC OTTHONÁBAN…

Az eddig 100%-os teljesítménnyel -már bajnok- otthonába látogatott csapatunk, ahol a papírforma szerint nem sok jó várt csapatunkra, de szerencsére a fiúk rácáfoltak erre, s jó teljesítményt nyújtva, szoros mérkőzésen, tisztességes vereséggel zárták a találkozót.
FTC – MIZSE KC 27-23 (17-11)
Budapest,200 néző. Vezette: Asztalos-Bárkányi.
Mizse KC: Istvanovszki – Takács – Tamás 7, Benke 2(1/0), Szajbert 1,
Veszelszki, Bán 3.
Csere: Nagy (k) – Lengyel (k) – Drabant 2, Scheuring 6(1/0), Duzsi 2, Talmácsi, Nyitrai, Szórád. Soltész.
Edző: Avar György
Kiállítás: 6 ill. 6 perc.
7-m-es: 5/4 ill. 2/0
Hatalmas lendülettel kezdtek a hazaiak, rögtön az elején jelezve az erőviszonyokat, de szerencsére öt perc elteltével, 4-1 után lábra kaptunk, s kiegyenlítettebb lett a mérkőzés menete.( 10.perc: 6-4). Ezután, a félidő hátralévő részében ritkán látható hektikusság jellemezt a mérkőzést:10-20.perc, 5-1 oda, 20-25.perc, 5-1 ide, 25-30.perc, 5-1 oda!
Szünet után, a 45. percig kiegyenlített játék folyt a pályán, amely során a hazaiak egy góllal növelték félidei előnyüket (24-17). Dicséretesen küzdöttünk azonban, nem adtuk föl, többször is fölzárkóztunk négyre, sőt az utolsó pillanatban,-vagy azután,- háromra, de érvénytelenítették a gólunkat, így maradt közte négy!
Avar György: Úgy gondolom, hogy becsülettel helyt álltunk a bajnok otthonában!
Ezzel a teljesítménnyel a számunkra nagyon fontos Ózd
elleni mérkőzésre hangolódtunk, melyen szeretnénk győzelemmel
zárni a bajnoki szereplésünket.
Az FTC csapatának pedig ezúton is gratulálunk a bajnoki címhez,
s nagyon sok sikert kívánunk az NB-I-hez!
Junior mérkőzésen: FTC – MIZSE KC 33-19 (17-11)
Ld: Gazsik 7, Soltész 5.

FÖLÉNYES GYŐZELEM A NYÍRBÁTOR ELLEN…

Ünnepi ceremóniával kezdődött a mérkőzés: Halasi Anikó köszönte meg a család nevében a csapat múlt heti véradását, mely lehetővé tette édesanyjuk sikeres műtétjének elvégzését!
Halasi tanítónéninek jó egészséget, mielőbbi gyógyulást kíván a csapat!
MIZSE KC – VKK NYÍRBÁTOR 35-21 (19-11)
Lajosmizse,150 néző. Vezette:Gadányi – Szabó.
Mizse KC: Lengyel – Takács 4, Tamás 4, Benke 5(1/1), Szajbert 3, Veszelszki 1,
Bán 3.
Csere: Istvanovszki(k)- Nagy(k) – Drabant 5,-Scheuring 4, Duzsi 4,
Talmácsi 1, Nyitrai 1, Szórád , Soltész.
Edző: Avar György
Kiállítás: 4 perc ill. 2 perc + egy kizárás
7-mes: 1/1 ill. 5/2.
Kapkodó játékkal indult a mérkőzés, hisz csak a negyedik percben született az első gól, a vendégek jóvoltából. Ezután Bán egyenlített, s meg sem állt csapatunk öt gólig! A 10. perctől kiegyenlítettebb lett a játék, majd fokozatosan elhúzott a nagy elánnal játszó csapatunk, amely szebbnél szebb gólokkal örvendeztette meg szurkolóit.Látványos játékunk a félidő végére jelentős előnyt eredményezett (19-11), így nyugodtan vonulhattak pihenőre játékosaink.
Szünet után folytattuk eredményes játékunkat, négy gólt lőve már 11 gólos előnyt könyvelhettünk el. A 35. perctől kezdve engedett a szorításból csapatunk, a vendégek feljavultak, így egy kiegyenlítettebb játék alakult ki a csapatok között ( 53. perc: 31-21) Ezzel, mint kiderült, a vendégek el is lőtték puskaporukat, mivel az utolsó hét percben már csak négy hazai gól született, s alakult ki a végeredmény.
Avar György:Nagyon készültünk erre a mérkőzésre, nagyon bántotta játé-
kosaimat az elmúlt időszak gyengébb szereplése.Ma végre felsza-
badultan, olykor látványosan játszottunk, így jobb kedvvel készül-
hetünk a már bajnok Fradi elleni mérkőzésre!
Junior mérkőzés: MizseKC-VKK Nyírbátor 33 – 26 (18 -8 )
Ld. Homoki 7, Soltész 6, Hornacsek 5.

KIÜTÉSES VERESÉG ALGYŐN…

A bajnoki címvédő, jelenleg második helyezett otthonában súlyos vereséget szenvedett csapatunk.
CONTITECH FKSE ALGYŐ – MIZSE KC 35-19(15-9)
Algyő, 150 néző. Vezette: Szakállas,Varasdi.
Mizse KC: Nagy – Takács 3(1/1), Tamás 2, Benke 4(1/1), Szajbert 1, Duzsi 1,
Bán 1
Csere: Istvanovszki(k),- Lengyel (k) -Drabant 3,Scheuring 2, Talmácsi 2,
Veszelszki, Nyitrai, Szórád.
Edző: Avar György
Kiállítás: 8 perc ill. 6 perc.
7-m-es: 3/2 ill 2/2.
Mindkét csapat idegesen ,kapkodóan kezdett, de a hazaiak nyugodtak meg előbb,s a 10. percre 4-1-előnyt alakítottak ki. Takácsék azonban össze kapták magukat, s a félidő derekán már 6-6 volt az állás, sőt a 20 percben is egált, 8-8-at mutatott az eredményjelző. Sajnos ekkor bekövetkezett egy öt perces rövidzárlat, amit a rutinos hazaiak nem hagytak büntetlenül, öt gólt rámoltak be a kapunkba, s a félidőt hat gólos előnnyel zárták.
A II. félidőt mi kezdtük jobban, hátrányunkból minimálisat faragtunk is (35. perc:17-12), de ekkor megroppant csapatunk ellenállása, s a hazaiak óriási elánnal, “öröm-kézilabdát ” játszva, szétzilálták csapatunkat, aminek nem várt súlyos vereség lett a következménye.
Avar György: Egy rendkívül motivált ellenféllel találkoztunk, akik mind játékban,
mind fizikailag felőröltek bennünket! Gratulálok az ellenfélnek az
ezüstéremhez. Nekünk a következő hazai mérkőzésünk a sors-
döntő, hiszen ahhoz,hogy a tervünket teljesítsük, mindenképpen
győznünk kell a Nyírbátor ellen!
Junior mérkőzés: Algyő- Mizse KC 31-19(13–8)

NEM VÁRT VERESÉG A SZIGETSZENTMIKLÓS ELLEN…

Várható volt, hogy a nagyon erős szigetszentmiklósi csapatot csak extra teljesítménnyel győzhetjük le. Sajnos ez elmaradt, s vele együtt a remélt győzelem is.
MIZSE KC – SZIGETSZENTMIKLÓSI KSK 24-29 (14-13)
Lajosmizse, 200 néző. Vezette: Natkai-Szalay
Mizse KC: Istvanovszki – Takács 2(3/2), Tamás 5, Benke 4( 3/2), Szajbert 3,
Duzsi 1, Bán 3.
Csere: Lengyel (k) – Nagy (k) -Drabant 3, Scheuring 2, Talmácsi,
Veszelszki 1, Nyitrai, Szórád.
Edző: Avar György
Kiállítás: 10 perc ill. 14 perc.
7-m-es: 6/4 ill. 5/3.
Jól indult a mérkőzés, hiszen – büntetőből- megszereztük a vezetést.Heves küzdelem folyt a pályán, és a nyolcadik percben átvette a vezetést a vendég csapat (2-3). Öt perc elteltével vissza vettük a vezetést (6-5), de nem tudtunk meglépni ellenfelünktől, aki rendre egyenlített. A 19. percre azonban sikerült három gólos előnyt kiharcolni, de a vendégek nagyon szívósan küzdöttek, és a 25. percre felzárkóztak egyre(12-11). A hátra lévő öt percben még kétszer is vezettünk kettővel, de a félidő végére 14-13-as eredmény alakult ki, de döntetlen is lehetett volna,szerencsére büntetőt hibázott az ellenfél.
A II.félidőt is góllal kezdtünk, de nem sokáig örülhettünk,mert a 36.percben már az ellenfél vezetett (15-16). Sajnos Benke elhibázott büntetőjét követően újabb gólt kaptunk, így már két gólos hátrányt kellett ledolgozni. Ez a 44.percre sikerült is.ettől kezdve felváltva estek a gólok,s a mérkőzés hajrája, az utolsó tíz perc 22-22-as egállal indult.Sajnos ekkor bekövetkezett egy öt perces rövidzárlat, amelyet a rutinos ellenfél könyörtelenül kihasznált (22-26),ezzel el is döntve a mérkőzés kimenetelét.Az utolsó percekben rutinosan tartották előnyüket a vendégek, sőt még eggyel növelték is azt.
Avar György: Gratulálok az ellenfélnek, teljesen megérdemelten nyerték meg a mérkőzést. Sajnos csapatom a második félidőben nem tudta végrehajtani a megbeszélteket, egyénieskedővé vált játékunk, aminek ez lett a következménye.
Junior mérkőzés: MKC – SZKSK 28-29 (13-12)
Ld.:Nyitrai 13, Soltész 6.

DRÁMAI VÉGJÁTÉKBAN, EGY GÓLOS VERESÉG NYÍREGYHÁZÁN…

Ezúttal a bajnokság 3. helyén álló, s minden bizonnyal a dobogón végző Nyíregyháza otthonába látogatott csapatunk, ahol rendkívül kiélezett küzdelemben, az utolsó másodpercben kapott góllal szenvedtünk vereséget.
NYÍREGYHÁZI SN Kft – MIZSE KC 30-29 (13-16)
Nyíregyháza, 250 néző. Vezette: Kiu Gábor- Kiu Tamás
MKC Istvanovszki – Drabant 1, Benke 9(3/3), Tamás 4, Szajbert, Veszelszki, Bán 1.
Csere: Lengyel (k)- Nagy (k) – Takács 2, Scheuring 5, Duzsi 7, Talmácsi, Szórád,
Nyitrai.
Edző: Avar György
Kiállítás: 2 perc ill. 6 perc
7-m-es: 5/4 ill. 3/3
A hazaiak szereztek vezetést, és 3-1-re meg is ugrottak,de csapatunk jól tartotta magát, a 8. percben már 4-4 volt az állás. Remek volt a védekezés, és támadásban is szép gólokat szereztünk, s a 12. percben a vezetést is átvettük (5-6). Nagy küzdelem folyt a pályán, háromszor is két góllal vezettünk, de a 21. percben már ismét a szabolcsiaknál volt az előny(11-10). Az I. félidő hajrája azonban egyértelműen a miénk volt, hiszen az utolsó kilenc percben elért hat gólunkra csak kettő volt a válasz, így három gólos előnnyel térhettünk pihenőre.
A szünet után ott folytattuk, ahol abba hagytuk: két gyors gól s máris 13-18 volt az eredményjelzőn. Sajnos ekkor porszem került a gépezetbe, görcsössé vált a játékunk, s hibáinkat könyörtelenül kihasználta a rutinos ellenfél. A 42. percben ismét átvették a vezetést (21-20). Nagy adok-kapok alakult ki a játéktéren, és a 45. percben visszavettük a vezetést (22-23). A hazaiak ezt nem hagyták, fordítottak, de csapatunk tartását mutatta, hogy rendre egyenlítettünk. 28-28 volt az állás, amikor az utolsó percre fordultunk, de fél perccel a vége előtt gólt szereztek a hazaiak. Középkezdés után Avar edző időt kért, lehozta a kapusunkat, s hét emberrel támadva büntetőt sikerült kiharcolni, amit Benke biztosan értékesített! Ekkor a hazai edző is időt kért. A középkezdés után, az utolsó másodpercben kapura lőttek, de a blokkon megpattant a labda, ami becsapta kapusunkat, és a hálóban kötött ki, ami a hazaiak győzelmét jelentette…
Avar György: Nehéz ilyenkor bármit is mondani, üldöz bennünket a balszerencse, hisz negyedik pontunkat veszítjük el az utolsó másodpercben kapott góllal…
Úgy gondolom, hogy nem érdemeltünk vereséget, az egy pontra mindenképpen rászolgáltunk volna! A vereség ellenére gratulálok csapatomnak nagyot küzdöttek a fiúk!

HA NEHEZEN IS, DE MEGVAN A VÁRT GYŐZELEM…

Rendkívül nehéz mérkőzésen, olykor “vért izzadva”, de sikerült bezsebelni a kötelező két pontot az életéért küzdő Tiszavasvári ellen!
MIZSE KC – TISZAVASVÁRI-QUICK-2000 28-26(11-11)
Lajosmizse, 150 néző. Vezette: Felhő- Öcsi.
MKC: Lengyel – Takács 2(1/0), Scheuring 6, Benke 3, Szajbert 3, Duzsi 2,
Bán 2.
Csere: Istvanovszki (k) – Nagy (k) -Drabant 3, Megyeri 2,Tamás 3,Talmácsi 2,
Veszelszki, Szórád, Nyitrai.
Edző: Avar György
Kiállítás: 14 perc ill. 8 perc.
7-m-es: 1/0 ill. 4/2.
Takács két szélső góljával nyitott csapatunk, de rövidesen egyenlítettek a vendégek.Ezután ismét sikerült két gólos előnyt szerezni,- miközben Lengyel büntetőt hárított – de a kiesés ellen menekülő nyírségiek előbb egyenlítettek, majd a 13. percben a vezetést is átvették! Nagy küzdelem, birkózás folyt a pályán,mindkét
csapat sokat hibázott, de a vendégek tartották két gólos előnyüket (21. perc:9-11).
A félidő hajrájában, a hátralévő kilenc percben sikerült kivédekezni az ellentámadásokat, -miközben Szajbert kétszer is betalált – így döntetlen állással vonultak pihenőre a csapatok.
Szünet után tovább folytatódott a birkózás, – a 35.percig vendég vezetéssel, de ekkor sikerült egy eredményes tíz percet produkálni csapatunknak (6-2), ami mint utólag bebizonyosodott, el is döntötte a mérkőzés végkimenetelét.Ekkor három góllal vezettünk, s bíztunk benne, hogy megtörik ellenfelünk, de nem ez történt. Kitartóan küzdöttek, és az 53. percben már ismét csak egy volt az előnyünk, így teljesen nyílt hajrára számíthattunk. Szerencsére azonban csapatunk jobban koncentrált,így sikerült a hajrában kiharcolni a rendkívül nehéz, kötelező győzelmet.
Avar György: A nehéz vajúdás után megszült, kötelező, de értékes két pontnak
nagyon- nagyon örülünk, és ha rögös is az utunk, haladunk előre!
Junior mérkőzésen: MKC – Tiszavasvári-Quick 2000 28-40(14-23)
Ld: Soltész 8, Nyitrai G.-Nagy Sz. 6-6.

SIMA VERESÉG BÉKÉSEN…

Sajnos nem sikerült papírformát borítani, síma vereséget szenvedett csapatunk, melynek ezúttal csak felvillanásai voltak.
BÉKÉS- DRÉN KC – MIZSE KC 32-24(17-13)
Békés, 250 néző. Vezette: Medve-Tarnavölgyi.
Bár egy-egy góllal nyitott mindkét csapat, a hazaiak kaptak először lábra, s 5-1-re
elhúztak. Avar György edző időt is kért gyorsan, rendezte a sorokat, s a 10. percben máris 5-5 állt az eredményjelzőn. Sajnos – mint később kiderült- ezzel el is lőttük a puskaporunkat, s a hazaiak percek alatt 10-5-re módosították az állást, jelezve, hogy ezen a mérkőzésen csak az ő akaratuk érvényesülhet. Ezután kiegyenlítettebbé vált a játék, sőt a félidő végéig még sikerült a hátrányból faragni, de így is három gólos hazai előnnyel tértek pihenőre a csapatok.
Szünet után sajnos ismét a hazaiak kezdtek jobban, s csak úgy mint a mérkőzés elején, 5-1-el nyitottak, amivel gyakorlatilag el is döntötték a mérkőzés kimenetelét (22-15). Csapatunk küzdött, erőlködött, de ez csak a tisztes helytálláshoz volt elegendő a hátralévő időben, s ez az eddigi legnagyobb különbségű vereségünket jelentette ebben a bajnokságban.
Avar György: Sajnos most már egyértelmű, hogy csapatom gödörbe került,hiszen
a két utóbbi mérkőzésünkön két “megnyert” pontot vesztettünk el,
a mai mérkőzésen pedig megérdemelt, sima vereséget
szenvedtünk egy jobb erőkből álló csapat otthonában. A feladat
adott, a jövő heti hazai mérkőzésen kell kimászni a gödörből….
Junior mérkőzés: A bajnoki címért küzdő hazaiak átrohantak erősen tartalékos csapatunkon:
Békés- Drén KC – Mizse KC 38-23 (19-13)

HAZAI PONTVESZTÉS A TÖRÖKSZENTMIKLÓS ELLEN…

Rendkívül küzdelmes, idegtépő csatában, ismét az utolsó másodpercekben kapott góllal vesztett pontot a Mizse KC csapata!
MIZSE KC – TÖRÖKSZENTMIKLÓSI KE 27-27(11-11)
Lajosmizse, 200 néző. Vezette: Babicz-Haskó.
MKC: Nagy – Drabant 2, Scheuring 1, Tamás 2, Benke 3, Veszelszki, Bán 1.
Csere: Istvanovszki (k), Lengyel (k) – Takács 6(2/1), Megyeri 6, Duzsi 5(2/1),
Szajbert 1, Nyitrai, Szórád, Talmácsi.
Edző: Avar György
Kiállítás: 14 ill. 10 perc.
7-m-es: 4/2 ill. 5/4.
Már a mérkőzés legelején látszódott, hogy óriási küzdelem lesz a két csapat között.
Nagy birkózással, és kevés góllal indult a mérkőzés, amelyen a vendégek kezdtek jobban,s 15 percnek kellett eltelnie, mire a hazai csapat átvette a vezetést (4-3).
A válasz erre három gól volt a vendégek részéről, de a Mizse is hárommal kontrázott, így maradt az egy gólos hazai vezetés (7-6). Ezután fej-fej-mellett haladtak a csapatok, s bár sikerült kétszer is két góllal meglépni, a félidő döntetlennel zárult.
Szünet után tovább fokozódott a nagy harc, de egyik csapat sem bírt meglépni ellenfelétől, míg nem a 40. perc tájékán ez sikerült a vendégeknek (16-19).
A mizseiek azonban össze kapták magukat, gyorsan egyenlítettek, sőt az 51. percre már 25-23-ra vezettek is.Már csak öt perc volt hátra, amikor 26-24-re vezetett csapatunk, de sajnos a mérkőzés hajrájában nem tudtuk semlegesíteni a vendégek “gólvágóját”, így 2 másodperccel a vége előtt egyenlített a törökszentmiklósi alakulat. Ezzel sajnos,- csak úgy mint a múlt héten – az utolsó pillanatokban úszott el a győzelem!
Avar György: Nagyon nehéz mérkőzésre számítottunk az alaposan megerősödött miklósi csapat ellen, ami be is bizonyosodott.Sajnos nem játszottunk jól, játékunkat görcsös erőlködés jellemezte,s egy-két meghatározó játékosom gyengébb teljesítményét, valamint védekezési hibáinkat nem bírtuk el, így törvényszerű volt a pontvesztésünk.
Junior mérkőzés: MKC – TKE 25-31 (13-17)
Ld: Nagy Sz. 7, Nyitrai G. 5.

Kiemelt támogatóink

Mizsevíz Kft.
Építészkohó Kft


Támogatóink

Agro-Kovács Kft.
Gemma-Mix 2000 Kft.
Hungary Aliment Kft.
Héjjas Krisztián
K&H Bank
Lénárt Kft.
Mizse TV
www.jaszlajosmizse.hu
Peltzer Vilmosné
Piccolo Drink
Rigó Pál
Szél-csárda
Sápi Nyomtatvány
Faház vendéglő
Makai István