TÚL NAGY FALAT VOLT A BALMAZÚJVÁROS…

Az elmúlt idényben még az NB-I-ben vitézkedő, s oda visszajutni szándékozó hajdúsági csapat ellen végig tisztességesen helyt állt csapatunk, s ha a végén jobban koncentrálunk, szorosabb eredményt érhettünk volna el!
MIZSE KC – BALMAZÚJVÁROSI KK 20-24 (13-14)
Lajosmizse, 100 néző. Vezette: Bán- Haskó.
Mizse KC: Istvanovszki- Drabant 2, Tamás 1, Benke 9(3/3), Szajbert 3,Ács,
Scheuring 1.
Csere: Lengyel-(k) – Hollós 5(3/2), Bán,Szórád, Gábos, Nyitrai, Gazsik,
Polyák, Garajszki.
Edző: Avar György
Kiállítás: 8 ill. 4 perc.
7-m-es: 6/5 ill. 6/4.
Az első percben a vendégek szereztek vezetést, de Benke kétszer is beköszönt, amire ők is kettővel válaszoltak. Élvezetes, változatos volt a mérkőzés melyen egyáltalán nem játszottunk alárendelt szerepet, sőt három gólt szerezve a 12. percben 5-3- ra vezettünk. Ezután felváltva estek a gólok, de a 22. percben átvette a vezetést a balmazi csapat. A 29. percben még egyenlítettünk, de a félidő hajrája a vendégeknek sikerült jobban, így egy gólos előnyükkel zárult az I. félidő.
Szünet után remekül folytattuk a küzdelmet, öt perc alatti három gólunkra csak eggyel tudtak válaszolni, de ezután nagyon össze kapták magukat a vendégek, hármat vágtak zsinórban, de Szajbert válaszolni tudott (40.perc:17-18). Sajnos ismét hárommal soroztak, így néggyel elhúztak. A 44.perctől az 53. percig ismét mi vettük át a játék irányítását, amit egy 3-1-es etáppal igazoltunk,
mellyel ismét nyílt lett a mérkőzés kimenetele. Érezte ezt a vendégek spanyol edzője is, és időt kért. Sajnos ezzel sikerült megtörnie csapatunk lendületét, olyannyira, hogy egymás után három ziccert hibáztunk, amire ők két góllal válaszoltak, s visszaállították a négy gólos különbséget, ami egyben a végeredményt is jelentette.
Avar György: Egy nagyon erős csapat ellen végig partiban voltunk. Csak dicséret illeti játékosaimat azért, ahogyan a profi ellenféllel szemben küzdöttek. A továbbiakban a végjátékban a helyzetkihasználáson kell javítanunk, hogy eredményesebbek lehessünk.

MAGABIZTOS GYŐZELEM SZEGEDEN…

Kötelező, de éppen ezért nehéz egy ilyen mérkőzés, de csapatunk nagyot javulva biztosan hozta az elvárt győzelmet.
MOL-PICK SZEGED U-20 – MIZSE KC 19-27(10-16)
Szegd, 100 néző: Vezette: Sándor-Szikszai
Mizse KC: Istvanovszki- Hollós 4(1/1), Tamás 4, Benke 7, Szajbert 3, Ács, Bán 3.
Csere: Lengyel (k) – Drabant, Gábos 1, Takács,Scheuring 4, Szórád, Polyák 1,
Almási, Gazsik.
Kiállítás: 2 ill. 4 perc.
7-m-es: 2/0 ill 1/1.
Edző: Avar György.
Az első támadásból, egy hatalmas góllal beköszöntek a hazaiak, amire kettővel válaszoltunk a kapkodós rohanó játékban, de ismét a szegediek vezettek a 6.percben, igaz, utoljára a mérkőzésen. Ezután Benkéék zsinórban hatot vágtak,
jelezvén, hogy nagyon akarják a sikert. az I. félidő második fele kiegyenlítettebb lett, de mi irányítottuk a játékot, s a félidő végére hat gólos előnyt csikartunk ki.
Szünet után fej-fej mellett haladtak a csapatok, felváltva estek a gólok, egészen a 46. percig (15-20). Ekkor ismét megrázta magát csapatunk, s négy gólt lőve el is döntöttük a mérkőzés kimenetelét. Az utolsó tíz percben már csak az eredmény tartása volt a cél, így biztos győzelmet arattunk.
Avar György: Védekezésben, kapus teljesítményben nagyot léptünk előre, de támadásban még mindig sokat hibáztunk, bár így is biztosan nyertünk, de ami a legfontosabb, hogy ismét csapatként működtünk.

EZÚTTAL IS TÚL NAGY FALATNAK BIZONYULT AZ ALGYŐ…

Az elmúlt évi ezüstérmest fogadta csapatunk, aki most már örök mumusnak számít, hiszen ezúttal sem sikerült ellenük eredményesen szerepelni, pedig az idei szezonban önmagukhoz képest gyengébben teljesítenek.
MIZSE KC – CONTI-TECH FKSE ALGYŐ 21-24 (7-11)
Lajosmizse, 100 néző. Vezette: Rontó-Szanyi.
Mizse KC : Istvanovszki- Drabant, Scheuring 2, Benke 2, Szajbert 4, Ács 2, Bán 3.
Csere. Lengyel (k), Podoba (k)- Tamás 1, Almási, Gábos, Szórád, Gazsik,
Hollós 7(1/1), Homoki.
Edző: Avar György
Kiállítás: 8 perc ill. 14 perc
7-m-es: 1/1 ill. 2/2.
Mindkét csapat ideges, kapkodó játékkal kezdett, majd a hazaiak szereztek vezetést, de a következő percekben a vendégek uralták a játékot, így 3-1-es vezetésre tettek szert. Gól szegény játékot láthattak a nézők. Már a 16. percnél járt az óra, amikor az eredmény 4-4 volt. Sajnos a következő percekben a vendégek akarata érvényesült, és kapusuk, Kiss Olivér vezérletével 7-1-es szériát produkáltak, amivel el is döntötték a mérkőzés kimenetelét.A félidő végére még sikerült szépíteni, így 11-7-es vendég vezetéssel zárult a félidő.
Szünet után góllal nyitottunk, de az algyői csapat ismét lehűtötte az ébredő reményeket, hiszen újra átvették a játék irányítását miközben kapusuk őrületbe kergette játékosainkat. Nagyobbnál nagyobb ziccereket hibáztunk ami végképp megpecsételte sorsunkat. A hátralévő időben már csak a gólkülönbség nagysága volt a tét, szerencsére a végére sikerült némileg felzárkózni, így vállalható vereség lett a vége.
Avar György: A mai mérkőzést a kapusok közötti különbség döntötte el! Egy egész szezonra való ziccert packáztunk el, aminek ez lett az eredménye. Úgy gondolom, hogy minden játékosnak magába kell szállnia, és elgondolkodnia teljesítményén!

DÖNTETLEN A DEBRECEN ELLENI CSATA…

A mérkőzés előtt győzelemben bíztunk, voltak pillanatok a meccs alatt, amikor alá írtuk volna az “X”-et, a végén viszont ajándékoztunk egy pontot, a nagyon erős debreceni csapatnak!

MIZSE KC – DEAC NK KFT 27-27(18-17)
Lajosmizse, 200 néző. Vezette: Hargitai- Markó.
Mizse KC: Lengyel – Drabant 1,Tamás 1, Hollós 10(4/4), Benke 2(2/1),Bán 4,Ács 3.
Csere: Istvanovszki (k)- Podoba (k)- Takács 2(1/1), Scheuring 4, Gábos,
Szajbert, Szórád, Almási, Gazsik.
Edző: Avar György
Kiállítás. 12 perc ill. 12 perc.
7-m-es: 7/6 ill. 8/7.
Az utolsó, december 16-i fordulóból előre hozott mérkőzésen fogadtuk az újonc debreceni csapatot, amely még sok csapat orra alá fog borsot törni!
Nagy rohanással kezdődött a mérkőzés, hiszen a 6. percben már kilenc gólt lőttek a csapatok. Ekkor 5-4-re vezettünk, de a következő 6 percben a vendégekhez került a karmesteri pálca, s négy gólt lőve , 8-5-re átvették a vezetést. A 12. percben Hollós találatával sikerült kizökkenteni a szárnyaló vendégeket, de a három gólos előnyüket tartani tudták a 17. percig.
Kezdett felébredni csapatunk, jót tett a kapuscsere is, feljavult a védekezés is, de ez egészen a 27. percig csak a hátrány tartásához volt elegendő.
A félidő hajrájában azonban fáradni látszott az ellenfél, csapatunk pedig új erőre kapott, és négy gólt lőve, szünetre megfordította az állást, 18-17-re vezettünk.
Szünet után három percig nem esett gól, majd a vendégek kétszer is egyenlítettek, de a 47. percre három gólos előnyt csikartunk ki (24-21). Sajnos a következő percekben ismét a debreceniek domináltak, és az 53. percben ismét egyenlítettek. A véghajrában elkeseredett küzdelem folyt a pályán,-olykor elemi hibákat elkövetve- mindkét csapat próbálta kicsikarni a győzelmet. A hajdúságiak röviddel a vége előtt egyenlítettek, de a hátralévő másodpercekben már nem tudott csapatunk gólt szerezni, így maradt a döntetlen a vendégek nagy örömére.
Avar György: Csalódottak vagyunk a vesztett pont miatt! A mérkőzés összképe alapján teljesen reális a döntetlen, de 25 mp-el a vége előtt nálunk volt a győzelem lehetősége, mellyel nem tudtunk élni. Ennyire nem lehetünk rutintalanok!

BOSSZANTÓ VERESÉG TÖRÖKSZENTMIKLÓSON…

Úgy tűnik, hogy a múlt heti szabadnap nem tett jót csapatunknak, hiszen megtört a csapat lendülete, s főleg a II. félidőben nem a megszokott játékot produkálta csapatunk, aminek bosszantó vereség lett a vége.
TÖRÖKSZENTMIKLÓSI KE – MIZSE KC 28-26 (11-13)
Törökszentmiklós, 150 néző. Vezette: Paska- Vastag.
MKC: Lengyel – Drabant 2, Tamás 2, Benke 5(2/1), Szajbert 4, Bán 3, Ács 4.
Csere: Istvanovszki (k) – Takács 3, Hollós 2(2/2), Gábos, Scheuring, Szórád,
Soltész, Gazsik, Almási.
Edző: Avar György
Kiállítás: 8 ill.6 perc
7-m-es: 4/3 ill. 4/3.
Habár Benke 7-m-es góljával csapatunk szerzett vezetést, a mérkőzés elejét a hazai alakulat uralta, hiszen a 7. percben már 3-1-re vezettek, majd többször is két góllal megléptek, de mindig sikerült az egyenlítés. A 22. percben aztán a vezetést is átvettük, sőt a félidő végét két gólos előnnyel zártuk.
Szünetben a megszokott, türelmes játékra kérte Avar edző a játékosokat, de a II. félidőt nagyon rosszul kezdte csapatunk. Türelmetlenül, kapkodva játszottunk, a hazaiak pedig elkapták a fonalat, s a hazai publikum nagy örömére egymás után lőtték a gólokat,- meg sem álltak ötig- s máris három oda a 38. percben. Ekkor Benke szerencsére betalált, ami megnyugtatta csapatunkat, a hazai rohamokat pedig megtörte, s a 40. percben már ismét egyenlő volt az állás: 16-16. Innen fej-fej mellett haladtak a csapatok, míg az 50 percben egy egyenlítés után a vezetést is újra átvettük! Ezt nem hagyták a hazaiak, s rövidesen már ők vezettek kettővel, de az 55. percre Takács két remek találatával ismét egál lett az eredmény.
Mindkét csapat óriási erőfeszítéseket tett a hajrában a győzelem kicsikarásáért, ami sajnos a hazai jobb hajrának,-megtámogatva két érthetetlen játékvezetői ítélettel-köszönhetően két gólos hazai győzelmet eredményezett!
Avar György: Rendkívül dühös vagyok, mert egy nyerhető mérkőzést buktunk el -elsősorban saját magunknak köszönhetően- mivel a II. félidő elején teljesen mást kezdtünk el játszani, mint amit megbeszéltünk, s ez lett az eredménye!

GYŐZELEM AZ ÓZDI MUMUSOK ELLEN…

Évek óta tartó nyeretlenségi sorozatot sikerült megszakítani az ózdiak ellen egy
sok hibával tarkított, küzdelmes nehéz mérkőzésen.
MIZSE KC – ÓAM ÓZDI KC 24-21(15-11)
Lajosmizse, 100 néző. Vezette: Héjja- Kónya
Mizse KC. Lengyel – Drabant 2, Tamás 2, Benke 7(2/1), Szajbert 4, Ács 1, Bán.
Csere: Istvanovszki (k) – Takács 6(3/3), Hollós 2, Gábos, Szórád, Scheuring,
Almási, Szabó, Gazsik.
Edző: Avar György
Kiállítás: 10 perc ill. 4 perc
7-m-es: 6/4 ill. 2/2.
Kapkodós, rohanós játékkal indult a mérkőzés. A csapatok nehezen találtak egymáson fogást,csak kóstolgatták egymást. A hazaiak kaptak előbb lábra,és két gólos előnyt harcoltak ki, ám a vendégek gyorsan zárkóztak, s fej fej mellett haladt a két csapat. a mizseiek többször is egy-két góllal vezettek, de rendre jött az egyenlítés. Így ment ez egészen a 24. percig, amikor is sikerült ritmust váltani Benkééknek, és 15-10-re megugrani,amiből még egyet faragtak a vendégek a szünetig.
Szünet után góllal nyitottunk, de sajnos kissé meg is torpantunk, amit az ózdiak egy 4-1-es sorozattal ki is használtak, jelezve, hogy még koránt sem adták fel.
(12.perc:17-15). ezután ismét vissza vettük az irányítást,de góljainkra rendre válaszoltak a vendégek, sőt az 54. percben már csak egy góllal, 21-20-ra vezettünk. Félő volt, hogy jön az egyenlítés, de a hajrá a Mizsének sikerült jobban. A hátra lévő hat percben Takács villogott, -három gólt szerzett- amivel el is dőlt a mérkőzés. Ha nehezen is , de végül is kiküzdötte a győzelmet a Mizse, úgy, hogy a vendégek egyszer sem tudtak vezetni a mérkőzésen.
Avar György: Ahhoz képest, hogy kedden még öt sérültünk volt, összekaptuk
magunkat, s hanem is játszottunk jól, de igazi csapatként küzdöttünk,
ami átsegített bennünket a nehézségeken.

MIZSEI GYŐZELEM A MEGYEI RANGADÓN…

Felfokozott várakozás előzte meg a megyei kézilabda rangadót, amely nagyszerű mérkőzést hozott. Kiélezett, rendkívül izgalmas és élvezetes játékkal rukkoltak ki a csapatok,és az esélytelennek tartott, tartalékos mizsei csapat, az utolsó leheletig küzdve kicsikarta a győzelmet.
KTE-automatika.hu – MIZSE KC 24-25 (10-14)
Kecskemét, 500 néző. Vezette: Felhő- Öcsi.
Mizse KC: Lengyel – Drabant 2, Benke 10(1/1), Tamás 3, Szajbert, Ács 5, Bán 4.
Csere: Istvanovszki (k)- Takács, Szórád, Szabó, Gábos 1, Almási, Gazsik,
Soltész, Veszelszki.
Edző: Avar György
Kiállítás: 4 perc ill. 8 perc.
7-m-es: 3/2 ill.1/1.
A mérkőzés első öt perce tapogatózó játékot, és kiegyenlített küzdelmet hozott. Ezután csapatunk két góllal megugrott, de tapadtak a hazaiak, és ismét egál volt az eredmény. Benkéék nagyon okos, taktikus játékkal újra előnyhöz jutottak, majd fokozatosan elhúztak, miközben a hazaiak csak futottak az eredmény után. A félidő hajrájához érkezve már négy góllal, 10-6-ra vezettünk, és a megszerzett előnyünket a félidő végéig meg is tudtuk tartani.
Szünet után ott folytatódott a játék, ahol abba maradt, hiszen továbbra is csapatunk irányította játékot, sőt a 35. percben már hat góllal, 17-11-re vezettünk!
Remekül játszottunk, de félő volt , hogy tartalékos csapatunk nem fogja bírni sokáig erővel, hiszen az edzőnk nehezen tudta pihentetni kulcsjátékosainkat. Sajnos félelmünk be is következett, hiszen az idő múltával fogyott az erő, a hazaiak pedig mindent elkövettek az egyenlítésért. Fokozatosan jöttek föl, de a 46. percben még mindig négy góllal, 21-17-re vezettünk. Ekkor következett be csapatunknál a holtpont, -négy perc alatt öt gólt kaptunk-, s máris a hazaiak vezettek (50.perc:22-21). Szerencsére sikerült a lendületüket megtörni, gyorsan egyenlítettünk, s gyakorlatilag újra kezdődött a mérkőzés 22-22-nél. Az izgalmak fokozódtak, s a csapatok utolsó erőtartalékaikat is mozgósítva harcoltak, miközben ismét két góllal a KTE vezetett, de nem adtuk föl, és újra egyenlítettünk. Már csak egy perc volt hátra, amikor a hazaiak támadhattak,és büntetőt harcoltak ki. A biztos kezű Miss végezte el, de Lengyel kapus, feltéve a koronát az egész mérkőzésen nyújtott jó teljesítményére, kivédte azt. Harminc másodperc volt hátra, mi támadhattunk, s csak a labdát kellett megtartani, hogy a számunkra nagyon értékes egy pontot megszerezzük. Szerencsére a mezőny legjobbja, Benke ezt nem így gondolta, s három másodperccel a vége előtt mattolta a hazaiak kapusát, s így megszereztük a győzelmet a kecskemétiek legnagyobb megdöbbenésére, illetve nagyszámú szurkolónk legnagyobb örömére!
Avar György: Ez a nagyszerű győzelem a CSAPAT győzelme, megfűszerezve néhány jó egyéni teljesítménnyel. Összességében egy góllal és egy gyúróval jobbak voltunk ellenfelünknél!
Nagyon büszke vagyok a CSAPATOMRA!

NEM SIKERÜLT A BRAVÚR…

Bár nagyon készült csapatunk egy nagy bravúr elérésére,ez most elmaradt,nem bírtunk a fizikailag sokkal erősebb Nyíregyházával.
MIZSE KC – NYÍREGYHÁZI SN KFT 18-20 (12-9)
Lajosmizse, 200 néző. Vezette: Asztalos Bence- Bárkányi Gábor
MKC: Lengyel – Drabant 6, Bán 2, Tamás, Szajbert 1, Benke 4(2/0), Ács 3.
Csere: Istvanovszki (k) – Takács 1(2/1), Scheuring, Almási, Nyitrai, Szórád,
Gazsik, Szabó 1, Veszelszki.
Edző: Avar György
Kiállítás: 2 perc ill. 6 perc
7-m-es: 4/1 ill. 6/3.
Rendkívül küzdelmes, de visszafogott játék alakult ki a mérkőzés elején, hiszen tíz perc elteltével még csak 3-3 gól esett.a következő percekben rendre a vendégek vezettek, a hazaiak egyenlítettek. Ezután fordítottak Benkéék, ekkor a vendégek egyenlítgettek (21.perc: 8-8). A félidő hajrájára a hazai csapat össze kapta magát, s a szünetre 12-9-re elhúzott.
Szünet után sikerült tovább növelni előnyünket, de sajnos a 34. percben Bán egy óriási ziccert hibázott, ami csapatunkat visszavetette, az ellenfelet pedig felrázta, de annyira, hogy zsinórban hatot vágtak teljesen leblokkoló csapatunknak. Ez a vesszőfutás a 47. percig tartott, amit végre Ács találatával sikerült megtörni(14-15). Ettől kezdve elkeseredett küzdelmet folytattunk az egyenlítésért, de a jobb erőkből álló, és frissebb nyírségiek ezt megakadályozták, sőt növelték előnyüket(17-20), amelyen már csak szépíteni tudtunk.
AVAR GYÖRGY: Az I.félidő végére a sok hiba ellenére biztató előnyre tettünk szert, amit szünet után még növelni is tudtunk.Ezután sajnos megrogytunk, s csak a talpra állásra maradt erőnk, egyenlíteni már nem tudtunk. Szomorú, hogy a jövő heti megyei rangadó előtt Scheuring sérülés miatt kidőlt a sorból, de reméljük minél előbb felépül.
Előmérkőzéseken: serdülő II.o. MKC- Nyíregyháza 25-17.
Ifi II.o: MKC-Nyíregyháza 21-33.

BÚCSÚ A MAGYAR KUPÁBÓL…

Alig tíz nappal a bajnoki összecsapás előtt a Magyar Kupában csapott össze a két szomszédvár csapata, ahol ezúttal a vendégek örülhettek a továbbjutásnak…..
 
                            MIZSE KC  –   KTE –AUTOMATIKA.HU  24-27 (12-7)
Lajosmizse, 100 néző.            Vezette:Bócz László- Wiedemann Viktor
 
MKC:           Lengyel – Drabant 1, Tamás 8, Benke 6,Szajbert 7, Bán, Szórád.
Csere:         Istvanovszki (k)- Takács 2, Scheuring, Nyitrai, Gazsik, Veszelszki,
                    Almási, Homoki, Soltész.
Edző:           Avar György
Kiállítás:      14 perc (egy kizárás) ill. 12perc.
7-m-es:        1/1   ill. 7/5
 
A  KTE góllövői:  Bujdosó 8, Füstös 5, Petrik-Varga 4,Szamos 4, Horváth V. 3,
                            Mazák, Miss, Kátai 1-1.
 
A mérkőzés első perceiben csak kóstolgatta egymást a két csapat, kevés gól esett, és feltűnő volt hogy mindkét csapat sok technikai hibával játszott.
Öt perc elteltével a mizsei csapat kapott előbb lábra, 4-2-re elhúzott, majd a félidő végéig fokozatosan öt gólos előnyt csikart ki.
A szünetben Ocsovai mester felrázhatta tanítványait,mert szemmel láthatóan más hozzáállással kezdtek a vendégek, minek következtében gyors három gólt szereztek. csapatunk is küzdött derekasan, egészen a 49. percig tartotta három gólos előnyét (20-17), de ekkor Benke össze szedte harmadik kiállítását, ami megpecsételte sorsunkat.Öt perc elteltével egyenlített a kecskeméti csapat, s bár   még vissza vettük a vezetést, de egyre fogyott az erő ( 55. perc:23-23).AZ utolsó öt percben egyértelműen a vendégek domináltak, s biztosan jutottak tovább a következő fordulóba.
 
AVAR GYÖRGY: Tartalékos csapatunk a hibáink ellenére is jól játszott az első félidőben. Szünet után motiváltabb lett a vendégek játéka, mi fokozatosan fáradtunk a kevesebb csere lehetősége miatt, ráadásul kivált a csapat vezére is, így a végén biztosan győztek a vendégek.
OCSOVAI ZSOLT:  Az első félidőben nem találtuk meg a játék ritmusát a jól játszó hazaiak ellen. a szünet után jól kezdtünk, elkaptuk a ritmust, és hosszabb cserepadunknak köszönhetően fokozatosan átvettük a játék irányítását, és így sikerült a győzelmet is megszerezni. Sok sikert kívánok kollégámnak és csapatának a bajnoki szerepléshez!

 

BRAVÚROS PONTSZERZÉS A MEZŐKÖVESDI OROSZLÁNBARLANGBAN

Elrajtolt a 2017/18. évi NB-I/B-s kézilabda bajnokság, s mindjárt egy bravúros, meglepetés eredménnyel rukkolt ki a MIZSE KC csapata.
MEZŐKÖVESDI KC – MIZSE KC 26-26 (14-14)
Mezőkövesd, 600 néző. Vezette:Rontó- Szanyi.
Mizse KC. Lengyel – Drabant 3, Benke 9, Tamás 4, Szajbert 2, Ács 6, Bán 1.
Csere: Podoba (k), Istvanovszki (k)- Scheuring 1, Takács, Szórád, Nyitrai, Almási,
Veszelszki.
Edző: Avar György
Kiállítás: 10 ill. 8 perc.
7m-es: 5/3 ill. 2/1.
A papírforma szerint nem sok esélye volt csapatunknak a tíz évi NB-I-es szereplés után kieső mezőkövesdiek ellen, de sikerült rácáfolni erre.Bár a hazaiak szereztek vezetést, de jól tartottuk magunkat.Közel tíz percnyi játék után 3-3 volt az eredmény, úgy, hogy Lengyel már a második hazai büntetőt ártalmatlanította. A hazaiaknak nem ízlett a csapatunk nyitott védekezése, s a 12. percre már 3-7 volt az állás! A hazaiak mindent megtettek az eredmény megfordításáért, de remekül tartottuk négy gólos előnyünket egészen a 26. percig (10-14). Sajnos a félidő hajrájában elkövetett néhány egyéni hiba miatt megtorpantunk, a hazaiak könyörtelenül kihasználták hibáinkat, s a szünetre már döntetlen állással vonultak el a csapatok.
Szünet után mindenki arra számított, hogy a kövesdiek érvényesítik a papírformát, s átgázolnak csapatunkon. Szerencsére játékosaink nem így gondolták, és két gólos előnyt harcoltunk ki, pedig még büntetőt is hibáztunk a II. félidő elején.A hazai publikum (úgy 600-an), űzte, hajtotta csapatát, akik ki is egyenlítették az állást. Ezután három mizsei gól következett, amivel kissé sikerült lehűteni a kövesdi “B-közepet” de még messze volt a vége. Gigászi küzdelem folyt a pályán, s a hazai erőfeszítéseknek köszönhetően az ötvenedik percre ismét egalizálták az eredményt (22-22).Tombolt a közönség, s bár ismét vezetést szereztünk, fáradni látszott csapatunk. A hazaiak hosszú idő után át is vették a vezetést, sőt az 57. percben már 25-23-ra növelték előnyüket! Eldőlni látszott a két pont sorsa, de Benkéék ezt másképp gondolták: utolsó erőtartalékaikat is mozgósították,és remek hajrával, a sírból hozták vissza az egyik pontot!
Avar György: Rendkívül örülünk a bravúros pontszerzésnek, ugyanakkor bosszantó
egyéni hibákkal mindig magunkra húztuk ellenfelünket.Igaz, hogy a
végén a hazaiak is megtették ezt a szívességet nekünk, így igazságos
döntetlen született, ami számunkra nagyon-nagyon értékes!

Kiemelt támogatóink

Mizsevíz Kft.
Építészkohó Kft


Támogatóink

Agro-Kovács Kft.
Gemma-Mix 2000 Kft.
Hungary Aliment Kft.
Héjjas Krisztián
K&H Bank
Lénárt Kft.
Mizse TV
www.jaszlajosmizse.hu
Peltzer Vilmosné
Piccolo Drink
Rigó Pál
Szél-csárda
Sápi Nyomtatvány
Faház vendéglő
Makai István