Tisztes helytállás Algyőn

A bajnokság egyik legerősebb keretével rendelkező Algyő otthonába látogatott csapatunk, ahol végig kiegyenlített küzdelemben, a mérkőzés hajrájában tudta csak bebiztosítani győzelmét a hazai csapat.

CONTITECH FKSE-ALGYŐ  –  MIZSE KC   33-29 (16-15)

Algyő,   150 néző.         vezette: Fekete- Tóth

Mizse KC:    Lengyel – Drabant 5, Scheuring 5, Hollós 1, Benke 9(1/1), Ács 5, Bán 1.

Csere:          Csernyik (k), Vikor (k), – Harkai, Nyitrai G., Gábos, Szórád 1, Polyák 2, Garajszki, Takács.

Edző:           Avar György

Kiállítás:      8 ill. 12 perc.

7-m-es:       4/3 ill. 1/1. 

Óriási lendülettel kezdtek a hazaiak, hiszen három támadásukból három gólt lőttek, amíg a mi lövéseinket védte a kapus! Ki is kérte Avar edző az első időt, ahol támadásban több türelmet, védekezésben pedig nagyobb akaratot, több ütközést kért, ami megnyugtatta csapatunkat s a hazaiak legnagyobb meglepetésére elkezdtünk kézilabdázni. Zsinórban öt gólt lőttünk hat perc alatt, de rendezték soraikat az algyőiek, gyorsan egyenlítettek, de csak a16. percben tudták visszavenni a vezetést (9-8). Azonban csapatunk nagyon jól tartotta magát, és egészen a 27. percig döntetlen vagy egy gól volt javunkra. Ekkor egyenlítettek, majd egy-egy találat után már mindenki elkönyvelte a döntetlent a pihenőre, de az utolsó másodpercben kapott peches gól miatt egy gólos hátránnyal fordultunk.

Szünet után ismét a hazaiak kezdtek jobban, de 18-15 után egy 5-2-es sorozattal 20-20-ra  állt a mérkőzés a 38. percben. Ekkor a hazaiak ritmust váltottak – négy perc alatt négy gólt lőttek – de nem adtuk fel, mi jöttünk kettővel, s a félidő derekán 24- 22-volt az állás. Nagyiramú, lüktető volt a játék, felváltva estek a gólok, és az 51. percre feljöttünk egy gólra (28-27), de a hazaiak lehűtötték a reményeinket, hiszen a hajrát 5-2-re nyerték, beállítva 33-29-es végeredményt.

Avar György: Egy nagyon erős ellenféllel szemben végig volt esélyünk a pontszerzésre, de a             végére felőröltek bennünket. Ha így megyünk tovább, elérhetjük célunkat! A vereség ellenére                 gratulálok csapatomnak!

 

Újabb kettős győzelem az utánpótlás csapatainknál

A Vecsés csapata látogatott Lajosmizsére viszont a hazai fiatalok itthon tartották mind a 4 pontot.
MIZSE KC-Vecsés SE 38-25 (17-15) serdülő bajnoki mérkőzés
Vezette: Daru Péter-Medvegy Péter
MIZSE KC: Kis Dániel (k), Belusz Bálint 1, Homoki Martin 10, Péter Árpád 9, Nyitrai Benedek Soma 11, Joó Ádám 1, Makai Zoltán 5, Csere: Szentesi-Kovács Ambrus (k), Horváth József Patrik, Góg Martin, Zsiga Krisztián, Serfőző Roland 1, Szőrös Martin, Szatmári Dávid, Varga Dániel Viktor, Kun Levente. Edző: Serfőző Zsolt
Hazai szempontból jól kezdődött a mérkőzés, hiszen a 6. percben már 6-1-re vezettünk. Ez kicsit könnyelművé tette a támadás befejezéseket, hiszen bár a gólhelyzetek kialakítása könnyen ment, azonban a befejezéssel hadilábon álltunk. A félidő végére az előny két gólra olvadt.
A második félidő közepéig szintén kiegyensúlyozott mérkőzést láthattak a nézők, az utolsó tíz percben viszont kijött a tudásbeli különbség – ezt a szakaszt 10-2-re nyertük- és a végén biztosan győztünk.
Serfőző Zsolt edző: Az első félidőben magunknak tettük nehézzé a mérkőzést a sok kihagyott helyzettel, de később magunkra találtunk.
MIZSE KC-Vecsés SE KSI-ÉL-TEAM 35-30 (17-15) ifjúsági mérkőzés
Vezette: Daru Péter-Medvegy Péter
MIZSE KC: Bódog Roland (k), Sebestyén Bence 1, Nyitrai Gábor 7, Soltész Márk 6, Gajdácsi Levente 1, Veszelszki Bence 8, Nyitrai Benedek Soma 11. Csere: Kis Dániel (k), Kovács József, Joó Márk, Kővári Ádám, Staar Andor, Homoki Martin 1, Péter Árpád. Edző: Avar György
Kissé álmosan kezdett a hazai csapat, az 5. perc végén 4-2-es vendég vezetést mutatott az eredményjelző. A játék képe továbbra sem változott, a 11. percben a vendégek még mindig 9-5-re vezettek. Ettől kezdve viszont a hazaiak átvették a játék irányítását. Előbb egyenlítettek a 18. percben (10-10), majd a félidő végére 2 gólos előnyt harcoltak ki.
A második félidőben tovább nőtt a különbség, az 52. percben már 10 góllal (32-22) vezettünk. A magabiztos előny tudatában kissé pontatlanabb lett a játék, de végül így is győztesen hagytuk el a játékteret és visszavágtunk az ellenfélnek az ősszel elszenvedett vereségért.
Avar György edző: A mérkőzés elejét és a végét elrontottuk, azonban a két időszak között jól kézilabdáztunk, így meg tudtuk nyerni a mérkőzést.


Győzelem a kiesési rangadón!

A bajnokság 10. és 11. helyén álló csapata, a Törökszentmiklósi KE és a Mizse KC csapata csapott össze, mindkét csapat számára létfontosságú mérkőzésen, hiszen mindkét csapat menekül a kieső zónából.

MIZSE KC – TÖRÖKSZENTMIKLÓSI KE 34-28 (13-11)

Lajosmizse, 100 néző. Vezette: Sándor – Szikszai

Mizse KC: Lengyel – Drabant 6, Scheuring 6, Hollós 4, Benke 10(4/4), Ács 7, Garajszki.

Csere: Csernyik (k), Vikor(k) – Bán 1, Kuli, Harkai, Nyitrai G., Gábos, Szórád, Polyák.

Edző: Avar György

Kiállítás: 12 perc ill. 6 perc.

7-m-es: 4/4 ill. 8/5.

Régen látott, kitűnő kezdést produkált csapatunk, hiszen a 10, percben már 6-1 állt az eredményjelzőn! Remek védekezésből, gyors támadásokkal operáltunk, melyre a vendégeknek nem volt ellenszerük. Ki is kérte első idejét a miklósi mester, hogy felrázza csapatát, ami részben sikerült is neki, hiszen kiegyenlítettebbé vált a játék az elkövetkező percekben de tartottuk előnyünket, sőt a 25. percben már 12-6-ra vezettünk. A félidő hajrájára azonban kiengedtünk egy kicsit, amit a vendégek gyorsan ki is használtak: 5-1-es utolsó öt percet produkáltak, így feljöttek két gólra!

Szünet után gyorsan egyenlítettek is a miklósiak, majd fej-fej mellett haladtak a csapatok, sőt a mérkőzésen először a vezetést is átvették a vendégek: 39. perc, és 17-18 az eredmény!

Ekkor kérte ki második idejét Avar mester, hogy rendet rakjon a fejekben, amire „vevő volt” a csapatunk, mert az időkérés után egy 5-1-es rohammal máris hárommal mentünk! ebben az időszakban rendkívül fordulatos volt a játék, mert ezután a vendégek produkáltak egy 4-1 es szakaszt, és ismét egyenlő az állás, de ismét mi jöttünk, ezúttal 5-0-s szériával, amellyel gyakorlatilag el is dőlt a mérkőzés (28-23). A mérkőzés hajrája kiegyenlített játékot hozott, így végül is biztosan hoztuk a mérkőzést, jelentőset javítva a helyzetünkön.

Avar György: Tudtuk, hogy nagyon nehéz mérkőzés lesz, de a mérkőzés jelentős részében mi domináltunk, és végül is magabiztosan nyertünk! Küzdünk tovább, hogy a kitűzött célunkat el tudjuk érni!

 

 

 

BORÍTOTTA A PAPÍRFORMÁT A MIZSE KC ÓZDON…

Váratlan, – „életmentő (?)”- győzelmet aratott Ózdon a Mizse KC csapata, hiszen óriási küzdelemben, szinte végig vezetve, helyenként látványos megoldásokkal tarkítva, végül is magabiztos játékkal sikerült meglepni az ózdiakat!

ÓAM-ÓZDI KC – MIZSE KC 29-31 (13-14)

Ózd, 450 néző. Vezette: Fibec – Herbák

Mizse KC: LENGYEL, – Drabant 3, SCHEURING 6, HOLLÓS 7, BENKE 10 (2/2), Ács 3, Bán 2.

Csere: CSERNYIK (k)- Kuli, Harkai, Gábos, Szórád, Garajszki, Polyák, Veszelszki, Nyitrai G.

Edző: Avar György

Kiállítás: 8 ill. 8 perc.

7-m-es: 6/4 ill. 2/2.

 

A hosszú. de kellemes utazás alatt a havas hegyek látványa nyugtatólag hatott a csapatra, hiszen már a bemelegítésnél érződött , hogy jó hangulatban, nyugodtan készülnek a fiúk a mérkőzésre. Bár kezdés után a hazaiak szerezzék az első gólt, de az ötödik percben átvettük a vezetést, majd az ózdiak csak rendre egyenlíteni tudtak. A 12. perc után sikerült háromszor is betalálni (4-7), ami azonban csak feltüzelte a hazaiakat, s Szabó vezérletével átvették a játék irányítását. A 24. percben még ugyan vezettünk (8-10), de most ők lőttek hármat zsinórban, s így a 26. percben átvették a vezetést, és a 29. percig vezettek is (13-12), ám remek félidei hajrával visszavettük a vezetést a szünetre!

Szünet után – hat perc alatt- sikerült egy 3-1 es etapot produkálni, de a hazaiak nem hagyták annyiban, újra ránk jöttek (16-17), de a 40. percre ismét hárommal mentünk (17-20). Sajnos ekkor a fáradtság jelei kezdtek mutatkozni csapatunknál, amit a hazaiak azonnal kihasználtak, s már is döntetlen lett az állás, sőt büntetőhöz is jutottak. Ekkor az edzőnk jó érzékkel cserélt kapust, és Csernyik meg is fogta azt! Ez új lendületet adott csapatunknak, s gyors két gólt szereztünk, de ismét a hazaiak lőhettek büntetőt, de Csernyik ezt is megfogta! Tíz perc volt még ekkor hátra, és Scheuring góljával ismét három lett az előnyünk, de ismét 7-est lőhettek Szabóék, és ezúttal éltek a lehetőséggel. Mindkét csapat óriási erőfeszítéseket tett a végső siker érdekében, de a hátra lévő időben felváltva estek a gólok, sikerült az utolsó pillanatokig tartani három gólos előnyünket, de a végén még kaptunk egyet, s így alakult ki a két gólos bravúros győzelmünk!

Avar György: A mai csodálatos győzelmünk annak köszönhető, hogy ismét igazi csapatként küzdöttünk egymásért, ami párosult néhány kiemelkedő teljesítménnyel, így a győzelmünk teljesen megérdemelt! Óriási gratuláció a CSAPATOMNAK!

 

 

Kecskeméti győzelem a megyei rangadón

Nagy érdeklődés előzte meg ezúttal is a megyei kézilabda rangadót, amelyen az esélyesebb kecskeméti csapat győzött.

Mizse KC – KTE-automatika.hu 18-22 (8-12)

Lajosmizse, 200 néző. Vezette: Nagy- Túróczi.

Mizse KC: Lengyel – Drabant 1,(1/0) Scheuring 4, Benke 5 (3/1), Hollós 3(1/0), Ács, Bán 3.

Csere: Vikor(k),- Takács 1(2/1), Gábos, Kuli, Harkai, Szórád, Polyák 1, Nyitrai G., Nyitrai S.

Edző: Avar György

Kiállíttás: 8 ill. 4 perc.

7-m-es: 7/3 ill. 3/3

Tapogatózó játékkal kezdődött a mérkőzés, ahol mindkét csapat feltűnően sokat hibázott. A mizseiek nyugodtak meg előbb, és két gólos előnyre tettek szert, de hamarosan egyenlítettek a vendégek. A 12. percig kiegyenlített volt a játék, ettől kezdve azonban a vendégek akarata érvényesült. Nagyobb sebességre kapcsoltak, Benkéék pedig rengeteget hibáztak. Büntetők, tiszta ziccerek maradtak ki, így nem csoda, hogy négy gólos előnnyel zárták a félidőt a vendégek.

Szünet után ismét hazai góllal folytatódott a játék,úgy tűnt, hogy sikerül felzárkózni, de Zaklajda kapus ebben az időszakban újabb két büntetőt hárított. Ezzel megúszta vendég csapat a kritikus időszakot, és ismét átvették a játék irányítását. A félidő derekáig négy gólt lőttek zsinórba, s ezzel gyakorlatilag el is döntötték a mérkőzést. Ettől kezdve ismét kiegyenlített lett a játék. de az 50. percig tartották a kecskemétiek a megszerzett előnyüket.

Az utolsó tíz percben elkeseredett hajrát nyitottak a hazaiak, de mivel ismét jöttek a kihagyott ziccerek, csak szépítésre futotta, így megérdemelt győzelmet arattak Zaklajda vezérletével az egységesebb, kevesebbet hibázó vendégek.

Avar György: Rendkívül mérges vagyok, mert saját magunkat vertük meg, csak magunkat okolhatjuk a vereségért. Gratulálok edző kollégámnak, megérdemelték a győzelmet.

 

Fél csapattal is tisztes helytállás Nyíregyházán!

Pénteken este Nyíregyházán vendégeskedett a Mizse KC „foghíjas” csapata, hiszen nem kevesebb, mint hat játékosa hiányzott Avar György edzőnek. Munkahelyi elfoglaltság miatt Lengyel, Takács, sérülés, betegség miatt Szajbert, Scheuring, Garajszki, egyéb okból Ács nem állt rendelkezésre!

NYÍREGYHÁZI SN KFT – MIZSE KC 28-25 (16-12)

Nyíregyháza, 120 néző. Vezette: Barna – Kovács

Mizse KC: Csernyik – Drabant 4, Hollós 8, Gábos, Benke 8, Kuli 1, Bán 1,

Csere: Bódog (k), – Harkai 1, Nyitrai G.,Nyitrai S.,Polyák 2, Szórád, Soltész, Veszelszki.

Edző: Avar György

Kiállítás: 6 ill. 10 perc

7-m-es: 5/5 ill. 5/2.

 

Hatalmas lendülettel kezdtek a hazaiak, akik a 6. percben már 4-0-ra vezettek. Félő volt, hogy a körülmények alapján hatalmas zakóba szaladunk bele, de szerencsére kezdett csapatunk ébredezni, kiegyenlítettebb lett a mérkőzés. Elsősorban Benke vitte a hátán a csapatot, góljaival jól tartottuk magunkat, és ha nem hibázunk el két büntetőt, még szorosabb lehetett volna a félidei állás (16-12).

Szünet után ismét hazai rohamok nyitották a játékot, 19-12-re elhúztak, de az első félidőhöz hasonlóan ismét kiegyenlítődött a játék képe, de ezúttal Hollós vitte a prímet, ő tartotta a lelket a csapatban. Az 53. perctől viszont megváltozott a játék képe, Csernyik a kapuban elkapta a fonalat, a hátra lévő időben nem tudtak neki gólt lőni, az ellentámadásokból pedig gólokat szereztünk, így egy nem várt, nagyon tisztességes eredményt ért el tartalékos csapatunk a még bajnoki címre is esélyes hazaiak ellen!

Avar György: Ismételten csak dicséret illeti játékosaimat, ilyen felállásban is helyt remekül helyt álltak a sokkal erősebb ellenféllel szemben.

Megrángattuk az oroszlán bajszát…

Az NB.I/B. férfi keleti csoportban az első tavaszi forduló megrendezésére került sor, ahol az élmezőnybe tartozó Mezőkövesdi KC csapata látogatott Lajosmizsére.
DSC01651
 
MIZSE KC-Mezőkövesdi KC 32-34 (18-16)
 
Vezette Paska Dániel, Vastag Sámuel
 
MIZSE KC: Lengyel (k), Drabant 4, Scheuring 2, Hollós 7, Benke 12, Ács 3, Bán 3. Csere: Csernyik (k), Kuli, Nyitrai G, Nyitrai B.S., Szórád 1, Harkai, Gábos, Polyák, Takács.
Edző: Avar György
 
Kiállítások: 5/2
 
Büntetődobások: 5/5, ill. 2/2
 
A kilátogató nézők új arcokkal is találkozhattak a lajosmizsei csapatnál, hiszen a télen távozókat pótolni kellett. Így került a csapatba a Csernyik Virgil, Kuli Gábor és Harkai Bálint is, továbbá a serdülő csapatból Nyitrai Benedek Soma.
Jól kezdtük a mérkőzést, hisze rögtön kétgólos vezetésre tettünk szert. Innen azonban fordított a vendég csapat, akiknek az edzőjétől megtudtuk, hogy a bajnokság megnyerése a céljuk. A 20. percig felváltva estek a gólok, egyik csapatnak sem sikerült 2 gólos előnyre sem szert tenni. Már ekkor feltűnt, hogy ezen a napon a játékosok a támadásokat részesítik előnyben, mindkét csapat védekezése elég szellős volt. A 20. percet követően sikerült 2 góllal vezetnünk, de ez nem tartott sokáig, mert a 27. percben ismét egyenlő volt az állás. A félidő vége azonban a hazaiaknak sikerült jobban Benke és Hollós góljaival a félidő lefújásakor 18-16-os hazai vezetést mutatott az eredményjelző.
Várható volt, hogy a csapatok által diktált tempó miatt előbb-utóbb valamelyik csapat hibázni fog a támadásoknál. Sajnos ez nálunk jött ki hamarabb, 2-3 elrontott támadást követően ismét egyenlő volt az állás egészen a félidő közepéig, ekkor 25-25 volt az eredmény. A következő 6 perc döntő volt a mérkőzés végkimenetele szempontjából, hiszen ezt a vendégek 4-1-re nyerték meg. A lefújás előtt ismét felcsillant a remény, azonban 31-33-as állásnál ziccert rontottunk, így az egyenlítés lehetősége elszállt.
Így is dicséret illeti a fiúkat, hiszem a szezon legjobb támadójátékát produkálták a 30 gól feletti lőtt góllal (amiből Benke 12-őt, Hollós 7-et szerzett), ami biztató a jövőre nézve.
 
Avar György edző: A nagyon jó játékosokból álló ellenfelünk csak a végjátékban tudott fölénk kerekedni, a fiúkat meg kell dicsérjem a mai teljesítményükért.
 

Békés Drén KC – Mizse KC 30-23(16-12)

Békés Drén KC – Mizse KC 30-23(16-12)

Békés 300 néző

Vezette: Sándor,Szikszay

Békés: PAJKÓ- HERCZEGH 7, Cifra 2, Fedor 2, Gazsó 1, Oláh 5(4), KOVÁCS P. 6,

Csere: Domokos(kapus), Kopcsák, Kánya 1, Sebestyén, Hajdú 2, Varsandán 2, Pánczél 1, Kiss,

Dénes 1(1)  Vezetőedző: Papp Bálint

Mizse KC: Istvanovszki- HOLLÓS 5(1), Scheuring 2, Tamás 2, Bán 1, BENKE 7, Ács 3,

Csere: Podoba, Lengyel (kapusok), Drabant, Nyitrai, Gábos, Szórád, Polyák, Takács 2(1), Gazsik 1,

Vezetőedző: Avar György                                                          

 A Lajosmizsei csapat kellemetlen nyitott védekezést alkalmazott, de ezzel sem tudta megakadályozni a békésiek eredményességét (6-2), de a lelkes vendégek a félidő 24. percében csak egy gólosra faragták hazaiak előnyét (11-10). Néhány mizsei hibát kihasználva a szünetre kisebb előnyre tett szert a házigazda (16-12). A folytatásban is stabilan őrizte előnyét a békési alakulata, néhány elkövetett hiba akadályozta meg csupán abban, hogy tovább növelje a különbséget, de igaz ez a vendégekre is, akik hibáik miatt nem tudtak közelebb kerülni a vendéglátókhoz. A félidő közepéhez érve a mizseiek hibáit kihasználva sikerült ritmust váltani a hazaiaknak, így az 50. percben már 8 góllal jártak előrébb (26–18). A végjátékban mindkét oldalon a korábban kevesebb lehetőséghez jutó játékosok voltak a pályán, a találkozó érdemben már nem változott. A végeredmény kicsit csalóka, mert a mutatott játék alapján a kisebb különbség reálisabb lett volna.

Avar György: 20-25 percig tudtunk lépést tartani a nagyon erős békési csapattal. Hibáinkat könyörtelenül kihasználták. A csapat maximális odaadással küzdött, de a képességek és a játékosállomány közötti különbség reálissá teszi a végeredményt. Talán gólkülönbségben nem volt ekkora különbség a két csapat között.

 

 

ISMÉT NEM SIKERÜLT A PONTSZERZÉS…

Ezúttal a Törökszentmiklósi SZÉKÁCS KE látogatott hozzánk, akik ellen a hazai pályán győzni kellett volna, de ez sajnos nem sikerült.
MIZSE KC – TÖRÖKSZENTMIKLÓSI SZÉKÁCS KE 24 – 27 /8-10/
Lajosmizse 200 néző. Vezette: Babity -Balogh.
MIZSE KC: Lengyel – Hollós 5/1/0/,Scheuring 3, Tamás 1, Bán 1, Benke 6/2/2/, Ács 2.
csere: Istvanovszki /K/ – Drabant 5, Takács, Szórád 1, Gábos, Polyák, Garajszki, Gazsik, Nyitrai.
Edző: Avar György
Kiállítás: 4 ill. 2 perc
7 m – es: 3/2 ill.3/1.
Kapkodó, ideges, sok hibával tarkított játékkal nyitott mindkét csapat, kevés góllal, amelyből 20 perc után a vendégek jöttek ki jobban, hiszen 4-5 után 4- 9 re megléptek.
A félidő hajrájában azonban Benkéék akarata érvényesült, és felzárkóztak 8 – 10 re.
Szünet után góllal kezdett csapatunk, de jött a gyors válasz, négy gól a vendégektől. Újra kezdődött a küzdelem a felzárkózásért, s a 40. percben 14-16- volt az állás, de
ismét a Székács percei következtek: 48. perc, 17-22. Az 52. percre egy 4 – 1- es sorozattal ismét visszajöttünk, és még hátra volt 8 perc. Sajnos azonban a hajrában már nem tudtunk egyenlíteni, s maradt a szomorú valóság, egy újabb vereség, melyet nyerni kellett volna.
Avar György: Nagyon csalódott vagyok! A remek bajnoki rajt után mostanában szenvedünk. Ennyi hibával eddig sem volt és a későbbiekben sem lesz esélyünk jó eredményre.

ÖVÖN ALULI ÜTÉS BALASSAGYARMATON…

Csapatunk a szezon leggyengébb, indiszponált játékával sima, kilenc gólos vereséget szenvedett a balassagyarmati oroszlánbarlangban!

BALASSAGYARMATI KÁBEL SE – MIZSE KC 32-23(15-10)
Balassagyarmat, 200 néző. Vezette: Altmár- Horváth.

Mizse KC: Istvanovszki – Drabant 1, Tamás 2, Benke 4, Szajbert 1,Ács 3(1/0),
Bán 4.
Csere: Lengyel (k) -Takács, Scheuring 3, Hollós 5(1/0) Gábos, Almási, Szórád,
Garajszki.
Edző: Avar György
Kiállítás: 6 ill. 6 perc.
7-m-es: 2/2 ill 2/0.

Tapogatózó játék után a hazaiak szereztek vezetést, fordítottunk, és az első 10 percben mi irányítottuk a játékot, a gyarmatiak mindig csak egyenlíteni tudtak .
Ekkor azonban elvesztettük a fonalat, körülményesek lettünk támadásban védekezésünk hatástalanná vált, semmi kapusteljesítménnyel párosulva, így önbizalmat kaptak a hazaiak. Sorra szerezték góljaikat, amikre alig tudtunk válaszolni, így a félidő végére 15-10-es eredmény alakult ki.
Szünetben Avar edző próbált rendet rakni a fejekben, de eredménytelenül, mert a második félidő három hazai góllal indult, ami azt jelentette, hogy gyakorlatilag el is dőlt a mérkőzés, hiszen ezen az estén nem volt csapatunkban annyi tartás, hogy legalább szorosabbá tegyük az eredményt!
Avar György: Ez a nap nem a mi napunk volt! Ellenfelünk gyorsaságban, gondolkodásban, csapategységben és lelkesedésben is fölénk nőtt, így még ilyen arányban is teljesen megérdemelt a hazaiak győzelme!

Kiemelt támogatóink

Mizsevíz Kft.
Építészkohó Kft


Támogatóink

Agro-Kovács Kft.
Gemma-Mix 2000 Kft.
Hungary Aliment Kft.
Héjjas Krisztián
K&H Bank
Lénárt Kft.
Mizse TV
www.jaszlajosmizse.hu
Peltzer Vilmosné
Piccolo Drink
Rigó Pál
Szél-csárda
Sápi Nyomtatvány
Faház vendéglő
Makai István