SIKERES TAVASZI RAJT MIZSÉN …

A nehéz helyzetben lévő Mizse KC csapata remekül kezdte a tavaszi idényt, hiszen nem várt magabiztos győzelmet aratott.

 

MIZSE KC – BALASSAGYARMATI KÁBEL SE 28-22 (13-10)

 

Lajosmizse, 150 néző, vezette: Fekete – Tóth

Mizse KC: Lengyel (k) – Drabant 1, Scheuring 7, Benke 2, Hollós 5, Bán 8, Vancsics 3(1/0)

Csere: Koncz (k), Mátrai(k) – Imregi 1, Polyák 1, Zsolnai , Szajbert, Kollonay, Csapi

Edző: Nagy Károly

Kiállítás: 12 perc + kizárás (Benke) ill. 6 perc

7m-es: 1/0 ill. 7/6

 

A harmadik percig kellett várni az első gólra, Hollós találatával a Mizse szerzett vezetést, de a 7. percben már a vendégek vezettek (1-2). Hamarosan három hazai gól következett, ám a palócok nem hagyták magukat, a 16. percben 6-6 állt az eredményjelzőn. Remek hazai percek következtek, hiszen négyet szereztek zsinórban Bánék, így megugrottak 10-6-ra. Sajnos ezek után egy ártalmatlannak tűnő ütközés után kizárták a játvezetők Benkét, és félő volt, hogy a csapat ezt nem tudja elviselni, de szerencsére nem így történt. Ezen a napon volt tartása a csapatnak, és ha lehet, még nagyobb elánnal küzdöttek, és a félidő végéig sikerült megtartani háromgólos előnyt a négyből.

Szünet után gyorsan beköszöntek a vendégek kétszer, és teljesen nyílt lett újra a mérkőzés. Szerencsére a mizsei csapat nem ezzel foglalkozott, hanem Bán vezetésével – aki nagyon élt ezen a mérkőzésen – bemutattak egy 6-0-ás szériát, ami kissé megrogyasztotta a vendégeket. Ám ekkor még sok idő volt hátra (20 perc) és össze is kapták magukat így ettől kezdve kiélezetté vált a játék, de okosan, taktikusan játszott a Mizse, így öt gólnál nem tudtak közelebb férkőzni a vendég csapat, így magabiztos győzelmet aratott a Mizse KC csapata.

 

Nagy Károly: Gratulálok csapatom első közös tétmérkőzéséhez, ezen az estén a csapategység volt az erősségünk, megfűszerezve néhány jó egyéni teljesítménnyel.

 

PAPÍRFORMA VERESÉG AZ IDÉNYZÁRÓN….

Nem sok eséllyel lépett pályára a nem rég még NB-I-ben játszó Balmazújváros otthonában a Mizse KC csapata, és sajnos be is igazolódott a papírforma.
BALMAZÚJVÁROSI KK – MIZSE KC 31-23 (14-10)
Balmazújváros, 250 néző. Vezette: Földesi-Halász
Mizse KC: Koncz –Imregi 2, Bán 4, Scheuring 2, Tokai 1, Benke 6,(2/1), Vancsics 2.
Mátrai (k)- Lengyel (k) –Drabant 3, Szajbert 1,Hollós 2, Polyák , Kollonay, Zsolnai.
Edző: Avar György
Kiállítás: 8 ill. 10 perc
7-m-es: 4/2 ill. 3/2.

Ellentmondást nem tűrően kezdték a hazaiak a mérkőzést – tudatosítva az erőviszonyokat- hiszen a 4. percben 4-0, a 6.-ban 6-1 volt az állás! Ezután ébredezett a mizsei csapat, elkezdett védekezni, és ettől kezdve kiegyensúlyozott lett a játék, de az elején összeszedett öt gólos hátrányból csak egyet sikerült lefaragni a félidő végéig.
A második félidőben a kevesebbet hibázó hazai csapat fokozatosan növelte előnyét,hiszen a mizsei kulcsjátékosok közül ezen a mérkőzésen nem volt igazi vezér, így – bár tisztességesen küzdöttek-a végig sportszerű mérkőzésen biztos, nyolc gólos győzelmet arattak az esélyesebb hazaiak. Sajnos ezzel a vereséggel eldőlt, hogy sereghajtóként várhatja a csapat a tavaszi szezont, s bizony óriási feladat lesz kiharcolni a bent maradást ebben a pokolian nehéz csoportban.
Avar György: A bajnokság őszi utolsó fordulójának mérkőzését úgy kezdtük, hogy előnyt adtunk a hazai csapatnak. Magunkra találva a 45. percig volt esélyünk a szoros végjátékra. Kimagasló kapusteljesítmény mellett támadásban sokat hibáztunk, ez okozta a kicsit túlzó különbséget. Jól jön a téli szünet, ahol a nyári felkészülésből elmaradt feladatokat lehet pótolni.

Döntetlen a rangadón…

Két, a jelenlegi helyezésüknél többre hivatott csapat vívott gigászi küzdelmet vasárnap esti rangadón…

 

MIZSE KC – ÓZDI KC 23-23 (13-12)

 

Lajosmizse, 100 néző, vezette: Bacs – Bóna

Mizse KC: Mátrai (k) – Imregi 3, Scheuring 8, Benke 3(3/2), Hollós 2, Bán 1, Vancsics 6

Csere: Koncz (k), Lengyel (k) – Drabant, Szórád, Polyák, Zsolnai 1, Szajbert, Kollonay,

Tokai

Edző: Avar György

Kiállítás: 12 perc (1 piros lap) ill. 12 perc (1 piros lap)

7m-es: 4/2 ill. 3/1

 

A két csapat csatájában a vendég ózdiak kezdtek jobban, hiszen 3 gólos vezetésre tettek szert. 5 perc után kezdett lábadozni a hazai csapat, feljött egy gólra de még nem tudott egyenlíteni, mivel az ózdiak tartották 1-2 gólos előnyüket. Benkééknek a 17. percben jött össze először az egyenlítés (7-7), de ismét ózdi percek következtek. A 25. percre 3 gólos előnyt harcoltak ki (8-11) miközben mindkét csapat büntetőt hibázott. Szerencsére a félidő hajrájára összekapta magát a mizsei csapat, s 4 gólt lőve átvette a vezetést. Ezután még az ózdiak lőttek egy gólt, de Scheuring találatával a hazaiak egy gólos előnyével tértek pihenőre a csapatok. Szünet után átvette az irányítást a mizse, óriási küzdelemben, fogcsikorgatva, de fokozatosan elhúztak a borsodiak ellen. Az 50. percben már 22-18 állt az eredményjelzőn, s úgy tűnt, hogy meg lesz a hőn áhított két pont. De még sok volt hátra és látszott, hogy fogy az erő, az ózdiak pedig nem adják fel. Rendkívül izgalmasan alakultak az utolsó percek, a vendégek összekapták magukat, utolsó tartalékjaikat mozgósítva visszajöttek a meccsbe, és az 55. percben már csak egy gól volt hazaiak előnye. (23-22). Elkeseredett küzdelem volt a pályán, egyik csapat se tudott gólt szerezni, sőt Benke megismételte a PLER elleni „Vancsics tragédiát”: kapufára lőtte a büntetőt, az ellenfél pedig az ellentámadásból betalált, és a hátralévő 20 másodpercben képtelen volt gólt lőni a Mizse, így maradt a döntetlen.

 

Avar György: Visszatérő hibánk a helyzet kihasználás. A ziccerek és a nagyon fontos 7-m-esek elhibázása miatt ismét vesztettünk egy pontot. Rendkívül csalódott vagyok!

 

Debrecenben maradtak a pontok…

Meglepetésre készült a Mizse KC csapata, de sajnos sérülés miatt három játékosát is nélkülöznie kellett Avar György edzőnek, így elmaradt a pontszerzés…

 

DEAC NK KFT – MIZSE KC 32-28(13-16)

 

Debrecen, 350 néző, vezette: Natkai – Szalay

Mizse KC:   Koncz (k) – Drabant, Scheuring 4, Benke 11, Tokai, Bán 4, Vancsics 6(3/2)

Csere:          Mátrai (k), Lengyel (k) – Imregi 1, Szórád, Polyák, Zsolnai 1, Szajbert, Kollonay

Edző:            Avar György

Kiállítás:       4 perc ill. 10 perc

7m-es:          3/3 ill. 3/2

 

Álomszerűen kezdett a mizsei csapat, hiszen állva hagyta a meglepődött hazai csapatot (6.perc: 1-6). Ezután kezdetek a debreceniek ébredezni (zsinórban 3 gól), de hosszú percekig felváltva estek a gólok, így tartották két gólos előnyüket Benkéék, sőt a félidő végére eggyel növeli is tudták azt. Szünet után azonban nagyot változott a játékképe, a hazaiak szárnyra kaptak, a vendégek meg hibát-hibára halmoztak, így a 40. percben már 4 gólos volt a hazaiak előnye (25-21). A hátralévő 20 percben azonban csak kiegyenlíteni tudták a mizsei fiúk a játék képét, a hazaiak biztosan tartották az előnyüket, taktikus, és olykor szerencsés játékkal bebiztosították győzelmüket.

 

Avar György: Kiváló első félidő után rosszul kezdtük a másodikat. Az elhibázott ziccerek miatt megtört a lendületünk, a hazaiak fordítani tudtak, s végül biztosan nyerték a mérkőzést.

Drámai küzdelemben pontszerzés (vagy vesztés?) a bajnokjelölt ellen…

Sorozatban már a harmadik mérkőzését játssza a bajnok jelölt ellen a Mizse KC csapat. Két vereség után meglepetésre pontot szereztünk a PLER-BUDAPEST ellen.

 

MIZSE KC – PLER-BUDAPEST 26-26 (15-14)

 

Lajosmizse, 100 néző, vezette: Felhő – Öcsi

Mizse KC:   Koncz (k) – Imregi 2, Scheuring 3, Benke 6(3/3), Hollós 2, Bán 1, Vancsics 9(5/3)

Csere:          Mátrai (k), Lengyel (k) – Tokai, Szórád, Polyák, Zsolnai 2, Takács, Drabant 1                                         

Edző:            Avar György

Kiállítás:       10 perc ill. 10 perc

7m-es:          8/6 ill. 9/6

 

Kezdés után a papírforma látszódott beigazolódni a mérkőzésen, hiszen a 12. percben már 5-8, majd a 20. percben már 6-12 volt az állás a vendégek javára. Avar György edző ekkor kért időt először, s remekül fanatizálta csapatát, mert ami ezután történt a félidő végéig, az nem mindennap látható. A bajnok PLER ellen 9-2-es szériát produkáltak Vancsics vezérletével a mizsei fiúk, és egy gólos pihenőre térhettek pihenőre. Szünet után – érezve a bajt – gyorsan átvette a vezetést a fővárosi csapat, de nem tudtak elhúzni, és a 40. percétől ismét a Mizse irányította a mérkőzést, fokozatosan elhúztak, és az 53. percben már 24-20-ra vezettek. Sajnos elfogyni látszott az erő, és a vendégek mindent egy lapra feltéve küzdöttek az eredmény megfordításáért. Fokozatosan dolgozták le a hátrányukat, és 26-25-ös állásnál kezdődött el a véghajrá, az az utolsó perc. Utolsó erőtartalékainkat is megmozgatva 7-m-est sikerült kierőszakolni, de Vancsics lövése a kapufáról levágódott, és az ellenfél indíthatott ellentámadást, és ők is büntetőt harcoltak ki. Sajnos ők éltek a lehetőséggel, egyenlítettek, de már idő híján elszállt a lehetőség a hazai gólszerzésre, s maradt a végeredmény a 26-26-os döntetlen.

 

Avar György: Előzetesen örömmel elfogadtuk volna a döntetlent, ám így kissé keserűen vesszük tudomásul az eredményt, hiszen oda ajándékoztunk egy pontot a bajnokjelöltnek. Csapatomat csak dicsérni tudom, emberfeletti teljesítményt produkáltak.

Balogh Tészta TVSE – Mizse KC 30-35 (14-19)

Tiszakécske, 60 néző, vezette: Palástiné Illés – Vincze

 

Mizse KC: Radva M (k) – Rapi B. 2, Kovács E. 5(1/1), Sápi 2, Tóth 2, Pető 12(8/8), Kóra 4

Csere:       Rohács (k) – Kovács N. 5, Radva E. 3, Vas (1/0), Barta

Edző:         Mátrai Péter

Kiállítás:    8 perc ill. 14 perc

7m-es:       5/3 ill. 10/9

 

Mizse KC lányai 2 hét után léptek újra pályára, ezúttal Tiszakécske vendégei voltak. Lányaink remekül kezdték el a mérkőzést. Az első 8 percben a Tiszakécskei lányok egyszer sem tudták bevenni a Mizsei kaput, viszont a mieink 5-ször is eredményesek voltak. Ezt az 5 gólos előnyt meg is tartották az első félidőben, így 14-19-es félidei eredménnyel mentek pihenőre a lányok. A második félidőben mindent megtett a hazai csapat, hogy ledolgozza a hátrányát. A 38. percben fel is jöttek 3-ra, de ennél közelebb már nem tudtak kerülni a Mizsei csapathoz. Higgadt játékkal végig vezetve megtartották a lányaink az 5 gólos előnyüket, amit az elején kialakítottak maguknak, így a mérkőzés vége 30-35-el zárult. Ez azt jelenti, hogy megvan az első győzelem a megye női felnőtt csapatunknak. Remélhetőleg a következő 3 fordulóban további győzelmekkel boldogítanak minket. A következő mérkőzés a Miklós KC csapat ellen lesz, hazai pályán november 17-én szombaton 11:30-tól. Várunk minden szurkolót szeretettel.

 

Mátra Péter: Elsőnek is szeretnék gratulálni a csapatnak a mai győzelemhez. Külön öröm volt nézni a lányokat, hogy elkezdték élvezni a játékot és CSAPAT-ként tudtunk ma nyerni. Remélem, hogy ez a győzelem lökést ad nekik a továbbiakban, mert még a céljaink eléréséhez sok munkát kell elvégeznünk. Még egyszer szeretnék gratulálni a lányoknak a mai teljesítményükhöz. Bízom benne, hogy jövőhéten Kunszentmiklós csapatát hazai közönségünk előtt legyőzzük.

Hősies küzdelem a bajnokjelölt otthonában…

Háromhetes bajnoki szünet után Orosházára látogatott a Mizse KC csapat. Avar György tanítványai nem sok jóra számíthattak, ám a csapat 40 percig emlékezetes teljesítményt nyújtott, amire lehet alapozni a jövőben. Ez a mérkőzés az a kategória volt, amikor egy edző azt mondhatja, hogy így ki lehet kapni…

 

OROSHÁZI FKSE-LIMAR – MIZSE KC 34-28 (16-17)

 

Orosháza, 250 néző, vezette: Réti-Szedmák

Mizse KC:   Lengyel – Imregi 2, Scheuring 6, Benke 3, Hollós 7, Bán 1, Vancsics 6(1/1)

Csere:          Mátrai (k) – Csapi 1, Tokai 1, Szórád, Polyák, Zsolnai 1, Takács, Drabant, Csergő                                          

Edző:            Avar György

Kiállítás:       8 perc ill. 4 perc

7m-es:          2/1 ill. 1/1

 

Kezdés után a bajnokjelölt vette át az irányítást, óriási iramot diktálva. El is húzott 4-2-re, de a 6. perctől „mizsei percek” következtek, 5 gólt lőve 7-4-re átvették a vezetést Hollósék. Remek védekezés, pontos támadások jellemezték a csapat játékát, és a jelenlévő publikum legnagyobb meglepődésére magabiztosan tartotta 2-3 gólos előnyét a vendégcsapat, s végül 1 gólos mizsei előnnyel tértek pihenőre a csapatok. Szünet után láthatóan „más” szellemben kezdett a hazai csapat. Bár a 38. percig még együtt volt a két csapat (19-19) a sértett oroszlánként küzdő hazaiak oda csaptak. 10 perc alatt, 9-1-es sorozattal eldöntötték a mérkőzést, és félő volt, hogy nagy különbséggel zárul a mérkőzés. Szerencsére ismét összekapta magát a mizsei csapat, és az utolsó 10 percben újra egyenrangú csapatokat láthattak a pályán a nézők, s végül is 6 gólos hazai győzelemmel zárult a mérkőzés.

 

Avar György: Nagyszerű elsőfélidőt produkált csapatom, de a második félidő közepén ledaráltak bennünket. Biztató a jövőre nézve, hogy újra van tartása a csapatnak!

Mizse KC – Kecskeméti NKSE 26-29 (12-9)

Tisztelt Sportszerető Publikum!
Ezúton is tájékoztatom a Tisztelt Szurkolókat, hogy a MIZSE KC sportegyesület a sporttevékenységét befejező Lajosmizsei UKC-tól átvette a női kézilabda csapatot, de nem mint jogutódot! Természetesen, így az NB-II-es jogosultságot is elvesztette a lajosmizsei női kézilabda! Egyesületünk szerény lehetősége mellett felkarolta a gazdátlan női kézilabdásokat, és az alapoktól indulva újra építjük a női kézilabdát Lajosmizsén, teljesen amatőr feltételek mellett! A Bács-Kiskun Megyei I.-osztályban indult felnőtt csapatunk. amely serdülő, ifjúsági- és felnőtt korú játékosokból tevődik össze. Szeptember elejétől már Mátrai Péter edző irányításával készül a csapat ( aki az NB-I-B-s férfi csapat egyik kapusa), és egyre inkább látszik a munkájának az eredménye. Sajnos az eddigi mérkőzéseit elveszítette a csapat, de egyre inkább látszik, hogy jó úton járnak az ifjú hölgyek, s reméljük, hogy hamarosan egy masszív, nagyobb eredményekre képes, “szerethető” női csapat épül fel!
Legutóbbi bajnoki mérkőzésükön a Kecskeméti NKSE II. csapatát fogadták, és majdnem sikerült a bravúr, de a rutintalanság még nyert helyzetből sem tudott győzelmet kovácsolni, de ami késik az nem múlik!
Várjuk Tisztelt Szurkolóinkat, és HAJRÁ CSAJOK!!!!!!!!
Sápi Zsombor SE elnök

Mizse KC – Kecskeméti NKSE 26-29 (12-9)

 

Lajosmizse, 100 néző, vezette: Bálint-Szarvas

 

Mizse KC: Rohács (k) – Rapi B. 6, Kovács N. 1, Kovács E. 4, Tóth, Pető 8(2/2), Kóra 6

Csere: Radva M. (k) – Rapi V. 2(2/1), Sápi, Radva E., Vas, Barta

Edző: Mátrai Péter

Kiállítás: 2 perc ill. 4 perc

7m-es: 4/3 ill. 5/1

 

Hétvégén a Mizse KC csapata a Kecskeméti NKSE csapatát fogadta vendégül. A hazai csapat remekül kezdte a mérkőzést a 8. percben már 4-1-re vezetett és ezt a vezetést az első félidő végig meg is tartotta. 12-9 es állással vonultak pihenni a csapatok. A hazai csapatnál a második félidő elején jött egy rövidzárlat, amit a kecskemét ki tudott használni 39. percben 16-14-re fel is jöttek. A következő 6 percben a Mizse KC sok hibát vétett támadásban, ami meg is pecsételte a sorsukat. 6-1 es rohammal átvette a vezetést a Kecskemét csapata és innentől kezdve a mizsei lányok mentek az eredmény után a végen 2 alkalommal is feljöttek 1 gólra, de sajnos nem tudtak kiegyenlíteni, így a Kecskeméti csapaté lett a 2 pont. Két hét múlva Tiszakécskere utaznak, ahol a lányok első győzelemre hajtanak.

Mátrai Péter: Kicsit csalódott vagyok, mert az első félidő után arra gondoltam, hogy ezt a meccset megnyerhetjük, de sajnos nem így lett. Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, ahogy egy hazai csapatnak kezdenie kell. Kapuba Ági jól védett, amikből tudtunk építkezni. Amit kértem a meccs előtt a lányoktól, hogy higgadt, türelmes, csapatjátékot játszunk azt meg is valósították az első játékrészben és így 3 gólos előnyre tettünk szert. Sajnos ezt a játékot nem tudtuk átvinni a második félidőre elkezdtünk kapkodni támadásban, ami sok technikai hibához vezetett és elkezdtünk foglalkozni az eredménnyel, ami összezavarta fejeket. Az utolsó 10 percben újból össze tudtuk magunkat szedni és azt játszottuk, amit az első félidőben, de sajnos ez már kevés volt. A végét sajnálom, hogy a kipattanó nem hozzánk pattant, mert akkor még lehetett volna esélyünk a pontszerzésre. Az egész csapatnak szeretnék gratulálni, hogy küzdöttek egész meccsen és nem adták fel. Továbbá szeretnénk megköszönni a szurkolóknak, hogy kilátogattak a mérkőzésre és szurkoltak nekünk.

Mizse KC – Békés Drén

NB-I/B-s férfi kézilabda mérkőzés:

 

MIZSE KC – Békés-Drén KC 25-36 (7-21)

 

Lajosmizse, 150 néző, vezette: Medve-Tarnavölgyi

Mizse KC: Lengyel – Imregi 1, Scheuring, Benke 4 (1/0), Tokai 2, Bán 2, Vancsics 6(3/2)

Csere: Mátrai (k), Koncz (k) – Csapi 1, Szórád 4, Polyák 1, Zsolnai 4, Takács, Nyitrai G.,

Soltész

Edző: Avar György

Kiállítás: 8 perc ill. 8 perc

7m-es: 4/2 ill. 3/3

 

A bajnoki címre törő Békés együttesét fogadta csapatunk, tehát a mérkőzés esélyesei a vendégek voltak, melyet gyorsan be is bizonyítottak. Olyan gyorsasági, fizikai fölénnyel kezdtek, hogy esélye se volt csapatunknak még a szoros eredményre sem. Támadásban a hatalmas békési fal, mögöttük extra kapusteljesítménnyel gyakorlatilag megoldhatatlan feladat elé állította játékosainkat, így könnyedén bekontrázták csapatunkat, s a félidő végére már tetemes, 14 gólos előnyt realizáltak.

A második félidőben folytatódott a vendégek fölénye, de a 35. perctől kezdve éledezett csapatunk is. Kiegyenlítettebb lett a játék, feljavult a védekezés, és támadásink is eredményesebbek lettek. Az utolsó 15 percben pedig, – a húzóembereit már pihentető – vendégek ellen sorra lőttük a gólokat, így a 18 gólos legnagyobb különbséget sikerült 11-re csökkenteni.

 

 

Avar György: Értékelhetetlen első félidő után talán magunkra találtunk. A békési csapat fizikálisan, sebességben fölénk nőtt. Az elkövetkező időben a feladtunk, hogy mindent és mindenkit a helyére rakjunk!

TÚL KEMÉNY DIÓ VOLT AZ ALGYŐ…

Nagyon erős kerettel felálló vendégcsapatot fogadott a Mizse KC csapata, ami be is bizonyosodott a mérkőzés folyamán…

 

MIZSE KC – FKSE ALGYŐ 22-29 (12-17)

 

Lajosmizse, 100 néző, Vezette: Bába – Horváth

 

MIZSE KC: Mátrai – Imregi 2, Scheuring 2, Csapi 2, Benke 5(1/1), Vancsics 3(1/1), Bán 1,

Csere:        Lenygel – Tokai 3, Holló 4, Zsolnai, Takács, Polyák, Szórád, Soltész, Csergő

Edző:          Dr. Serfőző Zsolt

Kiállítás:     10 perc ill. 6perc

7m-es:        2/2 ill. 6/5

 

A mérkőzés kezdetén már magához ragadta a kezdeményezést a vendégcsapat, és az 5. perctől óriási iramot diktálva fokozatosan meglépett. Benkéék csak futottak az eredmény után, hiszen a 15. percben már 7-12 volt az állás. Lüktető volt a játék a második 15 percben is, hol a hazaiak, hol a vendégek lőttek gólokat, de a különbség nem változott, 5 gólos előnyét tartotta a vendég alakulat.

Szünet után nagyobb sebességre kapcsolt a hazai csapta, összeállt a védekezés, a kapuban Lengyel is ziccereket fogott, és elbizonytalanodott a magabiztos algyői csapat. Benkéék sorra lőtték a gólokat és a 40. percben már csak eggyel ment az Algyő. Ebben az időszakban rengetek rossz játékvezetői ítélet borzolta a kedélyeket, és a saját magunk diktált iramtól el is fáradtunk, és felébredtek a vendégek is. Ismét átvették a játék irányítását, és mivel nem sikerült egyenlíteni, megtört csapatunk lendülete, hite hagyottabb lett a játékunk, így a vendégek fokozatosan elhúztak, s végül is 7 góllal nyertek.

 

Kiemelt támogatóink

Mizsevíz Kft.
Építészkohó Kft


Támogatóink

Agro-Kovács Kft.
Gemma-Mix 2000 Kft.
Hungary Aliment Kft.
Héjjas Krisztián
K&H Bank
Lénárt Kft.
Mizse TV
www.jaszlajosmizse.hu
Peltzer Vilmosné
Piccolo Drink
Rigó Pál
Szél-csárda
Sápi Nyomtatvány
Faház vendéglő
Makai István