Hibátlanok vagyunk féltávnál!

Április utolsó hétvégéjén Nemesnádudvarral mérkőztünk meg,akik egyedüli csapatként tudtak megelőzni az alapszakasz során. Izgatottan vártuk a találkozót,hiszen kiváló formában vagyunk hetek óta. Ennek megfelelően már az elejétől kezdve domináltuk a mérkőzést, esélyt sem adva a vendég csapatnak. Ötletes játékunkkal és kiváló védekezésünkkel sikerült már az első félidőben 11(!) gólos előnyt szereznünk.A második játékrészben,ugyan sikerült kozmetikázniuk az eredményen a vendégeknek,de a győzelmünk így sem forgott veszélyben. Továbbra is nagyon magabiztosan vezetjük a tabellát és gőzerővel készülünk a “visszavágókra”. Elsőként Május 9-én Vasárnap Miklósra látogatunk.

Mizse KC-Nemesnádudvari NKSZE 37-29 (22-11)

Veress, Rumó, Wunderling 3, Pető 7, Szobodek 3, Fekete-Németh 9, Kovács 2, Sápi 2, Varga 3, Ubornyák 3, Dudás 2, Horváth , Bujdosó 2, Németh 1. Edző: Hollós Máté

Hollós Máté :”Gratulálok a lányoknak. Nem is elsősorban a mérkőzés miatt, hanem mert ez a hét nem volt éppen ideális, de nagyon komoly munkát végeztek nélkülem is edzésen. Első perctől kezdve koncentrálva, taktikusan játszva nagy előnyre tettünk szert. A védekezésünk stabilan működött, a kapus teljesítményünk szerencsére ismét szuper volt. Félidőre tizenegy góllal vezettünk. A második félidőben kicsit lazult a védelem, támadásban is több hiba csúszott, de tudtam minden mezőnyjátékosnak lehetőséget adni. Ezzel a győzelemmel, három forduló után jól néz ki a tabella, de nem dőlünk hátra, szeretnénk tovább folytatni jó sorozatunkat, reméljük már nézők előtt tehetjük mindezt.”