Az utolsó pillanatban győzött a Miklós

A Bács-Kiskun megyei női I.osztály felsőházának visszavágóit rendezték a mögöttünk hagyott hétvégén. Hollós Mátéék Kunszentmiklósra utaztak ahol, ugyan már sikerült győzniük,de nem számítottak így sem könnyű mérkőzésre. Ahogy sejteni lehetett,végletekig kiélezett közdelem folyt a pályán,nem tudott meglépni egyik csapat sem a másiktól. A félidei 13-13-as eredmény reális képet mutatott tehát. A második játékrész is hasonlóan alakult,s bár az utolsó pillanatokban még döntetlen mutatott az eredményjelző,ám a hazaiak egy átlövés góllal végül megszerezték a két pontot.

Nincs azonban miért szomorkodniuk a lányoknak,hisz hátra van még két forduló,ahol be lehet biztosítani a kitűzött célt. Ugyan most a szerencse nem állt csapatunk mellett,de így is minden dicséretet megérdemelnek. Hasonlóképp vélekedik erről Hollós Máté is.

Miklós KC-Mizse KC 28-27 (13-13)

Veress, Rumó, Pető 2, Szobodek 1, Fekete-Németh 6, Kovács 2, Sápi 2, Varga , Ubornyák , Dudás 1, Horváth 4, Bujdosó 9, Németh . Edző: Hollós Máté

Hollós Máté:“Tudtuk, hogy talán ez lesz a legnehezebb mérkőzésünk a hátralévő három mérkőzésből. A Miklós KC megmutatta már, hogy jó csapat, éppen ezért is örültem, hogy bekerültek a felsőházba. Az egy gólos vereség ellenére, büszke vagyok a csapatomra. Sajnos újabb hét, újabb sérülés hátráltatta a felkészülésünket, Bán Rea után Wunderling Anikó is kidőlt kedden. Sajnos őt hosszabb időre fogjuk nélkülözni. Így kimondott jobb szélső nélkül ugrottunk bele a mérkőzésbe. Kezünkben volt a lehetőség, hogy megnyerjük ezt a csatát, de ahogy a hazai mérkőzésünkön nálunk volt a végjátékban bravúros védés, pontos támadójáték, most a Miklósnál jött ez össze. A mérkőzés után még szomorkodtunk, de a héten már gőz erővel készülünk a következő feladatra. Még mindig a saját kezünkben van a sorsunk. Hétvégén egy nagy lépést tehetünk a bajnoki cím felé, de tudjuk, hogy nem lesz egyszerű a Kalocsa elleni mérkőzés sem.”