Az utolsó pillanatban csúszott ki a kezünkből a pontszerzés

A tavaszi fordulók végéhez közeledünk,itt már minden mérkőzés – tabellán elfoglalt helytől függetlenül – hatalmas csatákat és kiélezett játékot hoz. Csapatunk nagyon szép eredményeket ért el 2021-ben,és a legutóbbi fordulóban is közel jártunk az újabb sikerhez. A DEAC gárdája érkezett hozzánk,akikkel nem is olyan rég találkoztunk,egy elmaradt meccs keretein belül. Az idegenbeli találkozónk 26-26-os döntetlennel zárult. Hasonló parázs ütközetre számítottunk a visszavágón is,ami végül be is igazolódott.

Nagy tempót diktáltak a csapatok,ami meg is látszott az eredményen,hisz a 10.percben már 6-6-ot mutatott az eredményjelző. A mieink azonban egy rövidzárlatnak “köszönhetően” négy gólos hátrányba kerültek. Ugyan sikerült felére csökkentenünk a hátrányt a 20.percben, (9-11) innen azonban nagyon megléptek a vendégek. Sajnos a rossz helyzetkihasználásunk és a technikai hibáink megbosszulták magukat és 11-17-el vonultunk pihenőre.

A fordulás után,azonban valami megváltozott,mintha nem is ugyanaz a csapat jött volna vissza a szünetről. Szinte esélyt sem adtunk az ellenfelünknek és fantasztikusan védekeztünk,így a 44.percben már 19-20 volt az eredmény,majd az egyenlítés is összejött 22-22-nél. A szoros küzdelem végig kísérte az utolsó 10 percet,majd 25-25-nél a találkozó vége előtt 10 másodperccel,még a DEAC támadott a győzelemért és sajnos sikerült is megszerezniük a két pontot.

A következő fordulóban, (azaz ma) a Vecsés csapatához látogatunk,ahol szeretnénk javítani és győztesen hazatérni.

Mizse KC–DEAC SN KFT 25–26 (11–17)
Rózsavölgyi – Vancsics 3, Benke 1, Petrik-Varga 5, Bujdosó 3, Scheuring 3, Horváth 3. Csere: Gál – Tóth, Bán, Vujasin, Kiss 2, Hollós 1, Imregi 4. Vezetőedző: Avar György.

Avar György: Most egy nagyon gyenge első félidő után egy nagyon harcos második játszmát produkáltunk. Visszajöttünk a mérkőzésbe, és ahogy a meccs folyamán többször nem volt szerencsénk, a legvégén kaptunk egy gólt, amivel a két pontot elvitte a Debrecen.