Az utolsó fordulókra maradt a döntés.

Férfi felnőtt csapatunk számára is a véghajrá kezdődött el,itt már minden pontnak hatalmas jelentősége van. Nem volt ez másképp múlt hét Szombaton sem, amikor is Békésre látogattunk. A Békés egy nagy masszív csapat,évek óta az élmezőny közelében mozognak,azonban hazai pályán csak egy góllal tudtak felülkerekedni rajtunk.

A visszavágó is kiegyenlítetten kezdődött,folyamatos gólváltás jellemezte a találkozót. Először a hazaiak tudtak ellépni és a 13.percben 7-4-re vezettek,ekkor időt kért Avar György vezetőedző. Ez a húzás sikeresnek bizonyult,hisz 10 perccel később már csak egy gól volt a különbség 11-10-nél. A félidő végéig azonban már gólt nem sikerült szereznünk,szerencsésre a hazaiak is csak egyet tudtak,így 12-10-nél vonultak pihenőre a csapatok.

A második félidő első két gólját ugyan a békésiek szerezték,de innen is sikerült felzárkóznunk,sőt a végig döntetlen állást hozó találkozón még a vezetést is át tudtuk venni 20-21-nél. Érezhető is volt a feszültség,hisz mindkét csapatnak égető szüksége van a pontokra. A parázs végjáték végül pontosztozkodást hozott,ami igazságosnak mondható.

Optimum-Solar Békési FKC–Mizse KC 24–24 (12–10)
Rózsavölgyi – Vancsics 6, Benke , Petrik-Varga 4, Bujdosó 1, Scheuring 1, Horváth 3. Csere: Gál – Tóth , Bán , Vujasin, Kiss 7, Hollós 2, Imregi 3. Vezetőedző: Avar György.