SIKERES TAVASZI RAJT MIZSÉN …

A nehéz helyzetben lévő Mizse KC csapata remekül kezdte a tavaszi idényt, hiszen nem várt magabiztos győzelmet aratott.

 

MIZSE KC – BALASSAGYARMATI KÁBEL SE 28-22 (13-10)

 

Lajosmizse, 150 néző, vezette: Fekete – Tóth

Mizse KC: Lengyel (k) – Drabant 1, Scheuring 7, Benke 2, Hollós 5, Bán 8, Vancsics 3(1/0)

Csere: Koncz (k), Mátrai(k) – Imregi 1, Polyák 1, Zsolnai , Szajbert, Kollonay, Csapi

Edző: Nagy Károly

Kiállítás: 12 perc + kizárás (Benke) ill. 6 perc

7m-es: 1/0 ill. 7/6

 

A harmadik percig kellett várni az első gólra, Hollós találatával a Mizse szerzett vezetést, de a 7. percben már a vendégek vezettek (1-2). Hamarosan három hazai gól következett, ám a palócok nem hagyták magukat, a 16. percben 6-6 állt az eredményjelzőn. Remek hazai percek következtek, hiszen négyet szereztek zsinórban Bánék, így megugrottak 10-6-ra. Sajnos ezek után egy ártalmatlannak tűnő ütközés után kizárták a játvezetők Benkét, és félő volt, hogy a csapat ezt nem tudja elviselni, de szerencsére nem így történt. Ezen a napon volt tartása a csapatnak, és ha lehet, még nagyobb elánnal küzdöttek, és a félidő végéig sikerült megtartani háromgólos előnyt a négyből.

Szünet után gyorsan beköszöntek a vendégek kétszer, és teljesen nyílt lett újra a mérkőzés. Szerencsére a mizsei csapat nem ezzel foglalkozott, hanem Bán vezetésével – aki nagyon élt ezen a mérkőzésen – bemutattak egy 6-0-ás szériát, ami kissé megrogyasztotta a vendégeket. Ám ekkor még sok idő volt hátra (20 perc) és össze is kapták magukat így ettől kezdve kiélezetté vált a játék, de okosan, taktikusan játszott a Mizse, így öt gólnál nem tudtak közelebb férkőzni a vendég csapat, így magabiztos győzelmet aratott a Mizse KC csapata.

 

Nagy Károly: Gratulálok csapatom első közös tétmérkőzéséhez, ezen az estén a csapategység volt az erősségünk, megfűszerezve néhány jó egyéni teljesítménnyel.

 

Minden vélemény számít!

Kiemelt támogatóink
Mizsevíz Kft.
Építészkohó Kft


Támogatóink

Agro-Kovács Kft.
Gemma-Mix 2000 Kft.
Hungary Aliment Kft.
Héjjas Krisztián
K&H Bank
Lénárt Kft.
Mizse TV
www.jaszlajosmizse.hu
Peltzer Vilmosné
Piccolo Drink
Rigó Pál
Szél-csárda
Sápi Nyomtatvány
Faház vendéglő
Makai István